Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Sónar Istanbul Pre-Event gecesinde Eats Everything sahne alacak

Sónar Istanbul'a hazırlık etkinliği 29 Şubat'ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 8 Şubat 2020
Sónar Istanbul Pre-Event gecesinde Eats Everything sahne alacak

Sónar Istanbul 2020 için geri sayımın sürdüğü bir döneme girilmişken pre-event etkinliğinde bu yıl kimi dinleyeceğimiz merak konusuydu. Dün yapılan duyuru ile İngiliz DJ/prodüktör Eats Everything'in 29 Şubat'ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde tüm gece boyunca set başında olacağı açıklandı.

Kariyerine jungle ve drum'n'bass odaklı bir çizgide başladıktan sonra repertuvarına daha bass ağırlıklı house müziği ekleyen Eats Everything (Daniel Pearce), 2011 yılında Pets Records etiketiyle yayımladığı çıkış parçası 'Entrance Song' ile elektronik müzik dünyasına dikkat çekici bir giriş yapmayı başaran bir isim. Bu andan itibaren prodüksiyonlarına hız kesmeden devam eden sanatçı, geçtiğimiz yılı da 'Complex', 'Comatose' ve 'Rollers' gibi başarılı kısaçalar albümlere yoğun mesai harcayarak geçirdi. Amsterdam Dance Event, Resistance, BPM, Glastonbury gibi büyük festivallerde ve Warehouse Project, Printworks ve Fabric gibi kulüp performanslarında da görmeye alıştığımız sanatçı ayrıca Pete Tong'un BBC Radio 1'daki programında da birkaç kez boy göstermişti.

Eats Everything'in 29 Şubat'ta tüm gece boyunca sürecek performansıyla Sónar Istanbul atmosferine kendinizi hazırlamak için bu sayfadan ayrıntılı bilgi ve biletlere ulaşabilirsiniz.

EATS EVERYTHING | Sónar Istanbul PRE-EVENT NIGHT, ZORLU PSM - 29 ŞUBAT 2020

Sanatçının Desolat Music'ten çıkan son çalışması 'Rollers EP'yi dinleyin.

Sónar İstanbul'a özel olarak hazırladığımız çalma listemizi Spotify'da dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...