Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sónar+D'ye Sayılı Günler Kaldı

Konuşmalar, demolar, atölyeler, üç boyutlu deneyimler ve daha fazlası 9 Mart'ta Zorlu PSM'de

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 2 Mart 2019
Sónar+D'ye Sayılı Günler Kaldı

8-9 Mart tarihlerinde Zorlu PSM'de düzenlenecek Sónar İstanbul'un tüm sektör ve endüstrilerden araştırmacılar, yenilikçiler, sanatçılar ve iş liderlerinin teknoloji ve yaratıcılık odaklı sunumlarından oluşan kongre programı Sónar+D için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Günümüzde yeni yaratıcı topluluklardan gelen çığır açıcı fikirler, yöntemler ve araçlar, yaratıcı endüstriler ve genel anlamda sanat üzerinde hayal edebileceğimizin ötesinde derinlikte etkilere sahip. Profesyoneller ve sanatseverlere çığır açan işleri keşfetmek, yeni fırsatlar bulmak, yeni beceriler edinmek, insanlarla tanışmak ve inisiyatiflerini sergilemek için ilham verici ve rahat bir ortam sunan Sónar+D, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Sónar İstanbul'un ikinci günü olan 9 Mart programında yer alıyor.

Demolar, konuşmalar, atölyeler, teknoloji gösterileri, sergiler, üç boyutlu deneyimler, topluluk buluşmaları, bire bir mentorluk ve çok daha fazlasının yer alacağı program, Foyer+D, Stage+D, Lounge+D, Digilogue Stage ve Digilogue Space adlı 5 alanda toplam 70 farklı aktiviteye ev sahipliği yapıyor olacak.

Sónar+D İstanbul 2019'a bu bağlantıdan kayıt olabilir, Sónar İstanbul 2019'un iki günlük programını eksiksiz şekilde deneyimlemek için etkinlik biletlerini buradan satın alabilirsiniz.


Sónar İstanbul 2019'a özel seçkilerimizin yer aldığı Spotify çalma listelerimizi takip edin.



Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...