Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sónar Reykjavik 2019 Sahne Listesini DAWN, Gas ve GusGus’tan Biggi Veira ile Tamamladı

Sónar heyecanı İstanbul'un ardından Reykjavik'te devam edecek

  • Sónar İstanbul İş Birliğiyle
  • 12 Şubat 2019
Sónar Reykjavik 2019 Sahne Listesini DAWN, Gas ve GusGus’tan Biggi Veira ile Tamamladı

Sónar Reykjavik 2019 line-up’ının geri kalanını açıkladı

Festivalin İzlanda’daki yedinci yılında sahne alacağı açıklanan sanatçılardan biri geçtiğimiz ay son albümünü yayınlayan DAWN. Açıklanan diğer isimler arasında ise Wolfgang Voigt'in projesi GAS, başarılı bir çıkış yakalayan Londralı rapçi Octavian, GusGus'tan Biggi Veira ve İzlandalı dream pop grubu Vök yer alıyor.

Festival bu yıl da Flóni, Örvar Smárason, Janus Rasmussen, Logi Pedro, Huginn, Hermigervill, President Bongo ve Óttar S., Rokky, Good Moon Deer, Kjartan Holm, Dynkur, Hausar ve IDK IDA gibi isimlerle yerli yeteneklere ağırlık vermeye devam ediyor. Bu isimler daha önceden açıklanan Orbital, Richie Hawtin, Jon Hopkins, Fatima Al Qadiri ve Yves Tumor gibi sanatçılarla birlikte Sónar Reykjavik'te olacak.

25, 26 ve 27 Nisan 2019 tarihlerinde İzlanda'da yedinci kez düzenlenecek olan Sónar Reykjavik'le ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Festivalin İzlanda'nın başkenti Reykjavik'ten önceki durağı ise İstanbul. Müziği, yaratıcılığı ve teknolojiyi bir araya getiren Barcelona merkezli festivalin bu yılki İstanbul ayağının biletlerine buradan ulaşabilir, ilkbaharda çifte Sónar heyecanı yaşayabilirsiniz.

Sónar İstanbul 8 ve 9 Mart 2019 tarihlerinde Zorlu PSM'de üçüncü kez Türkiye'deki sanatseverlerle buluşacak.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...