Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Efsaneleşmiş Kulüplerden B018, 2019 İçin İlk İsimleri Duyurdu

Beyrut'un ikonik kulübü yeni yılın ilk aylarında Jimpster, Guti b2b Cuartero, Cassegrain, Bill Patrick ve Luca Bacchetti'yi konuk edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Şubat 2019
Efsaneleşmiş Kulüplerden B018, 2019 İçin İlk İsimleri Duyurdu

Beyrut'un bilinen kulüplerinden B018 için 2019 şimdiye kadarki en iyi yıl olacak gibi görünüyor. Dikkat çeken yeni dizaynı ve geçmişe dair taşıdığı mirasın da getirdiği avantajla 18 Ocak'tan itibaren YAYA, Magda, William Djoko, SIS ve Behrouz'u misafir eden mekan, Mart ayı sonuna kadar aralarında Jimpster, Guti b2b Cuartero, Cassegrain, Bill Patrick, Luca Baccheti ve diğer birçok ismi içeren sahne programını açıkladı. Bölgede zaten oldukça etkin bir marka olan kulüp için bu yeni dönem zengin tarihçesi için başka bir heyecan.

Dünyadaki birçok isim için B018 tanıdık bir marka. Bunun da en büyük nedeni son 20 yıldan fazladır ağırladığı büyük isimler. Lübnan’ın Karantina adlı bölgesindeki bu underground kulüp yakın zamanda Bernard Khoury tarafından tamamen yeniden dizayn edildi. Yeni dekorda öne çıkan ise geçmişin görkemli olduğu kadar sıkıntılı günleri ve elbette onu B018 yapan kendi karakteri ve otantikliği.

Ünlü kulüp, açılır kapanabilir şekilde tasarlanmış tavanı, çarşambadan pazara kadar duruma göre ayarlanan ışık sistemi ve atmosferik alanları ile ziyaretçilerine tiyatro ortamını aratmayacak görsel deneyimler sunuyor. Ortadoğu’nun Berghain’i olarak bilinen mekanda haftasonları gerçekleşen house ve techno gecelerinin yanı sıra daha eklektik geceler düzenleniyor. Ayrıca yeni bir Asya mutfağının güzel yemeklerini sunan restoran da mekanın güzel bir sürprizi.

Parti sezonu 18 Ocak’ta Desolat'tan YAYA ile başlayarak Items & Things’in önde gelen ismi ve karanlık akım ve minimalin öncüsü olarak bilinen Magda, Hollanda house müziğinin tanıdık isimlerinden William Djoko, ses getiren şarkı seçimleri ile bilinen, Crosstown ve This And That sanatçılarından SIS ve son olarak 8 Şubat'ta çöl house şamanı ve Do Not Sit on the Furniture‘in kurucu ismi Behrouz ile devam etti.

Kulübün Şubat programı 15 Şubat'ta tech house tınıları estirecek Guti ve Cuartero'nun özel back to back performansı ve Freerange plak şirketi kurucusu deep house ustası Jimpster ile devam edecek.

Mart ayı programı ise Serge Devant, Fabio Florido, Cassegrain, Bill Patrick ve Luca Bacchetti'nin en özel house ve techno seçkilerinden oluşan performanslar içeriyor.

B018’deki bu son gelişmeler efsaneleşmiş kulubün görkemli geçmişini günümüze taşımaya devam edeceğini hissettiriyor.

B018'in Mart sonuna kadarki programı:

15 Şubat 19 - Guti b2b Cuartero
22 Şubat 19 - Jimpster
1 Mart 19 - Serge Devant
8 Mart 19 - Fabio Florido
15 Mart 19 - Cassegrain
22 Mart 19 - Bill Patrick
29 Mart 19 - Luca Bacchetti

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...