Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Spinnin' Records 2019 Diskografisinden Sürpriz Parçaları Özel Bir Set İle Paylaştı

Plak şirketinin birkaç yıldır gelenek haline getirdiği özel miks paylaşımları her yıl olduğu gibi bu kez de büyük ilgi görüyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Ocak 2019
Spinnin' Records 2019 Diskografisinden Sürpriz Parçaları Özel Bir Set İle Paylaştı

Kurulduğu 1999 yılından bugüne dek elektronik müzik dünyasının en çok takip edilen plak şirketlerinin başında gelen Spinnin' Records birkaç senedir yeni yıl öncesinde paylaştığı "Future Hits" serisine bir yenisini daha ekledi.

2019 yılında plak şirketinden çıkacak parçalara ait ipuçları yakaladığımız bir buçuk saatlik miks öncekilerde olduğu gibi tamamen yeni parçalardan oluşuyor. Parçaları teker teker listelemekten kaçınan Spinnin’ Records dinleyicilerde oluşan heyecana apayrı bir gizem katıyor. Parçaların hangi sanatçılara ait olduğunu bulmak bu gizemli müzikal deneyimin önemli bir unsuru.

Hilversum merkezli plak şirketi paylaştığı mikse ilişkin açıklamasında "2018’de yayımladığımız en ses getiren parçalara göz attıktan sonra sıra artık yakın gelecekte dinleyicilerimizi nelerin bekliyor olacağına odaklanmak” ifadesini paylaştı. Müzikseverlerle yıl boyunca paylaşacağı hit yapımları bu özel sette önceden sunuyor olmanın heyecanını yaşayan Spinnin' Records için 2019'un yine parlak bir yıl olacağı hissediliyor.

Özel setin tümünü aşağıdaki bağlantı aracılığıyla dinleyebilir, ayrıca set paylaşıldıktan bu yana bağımsız olarak güncellenmeye devam edilen parça listesine buradan göz atabilirsiniz.


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...