Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Squarepusher'ın 5 yıl aradan sonra gelen albümü Warp Records'tan çıkıyor

Sanatçı, 31 Ocak'ta çıkacak yeni albümünde yer alan yapımlardan ‘Vortrack’i paylaştı

  • AHMET AYDEMİR
  • 3 Aralık 2019
Squarepusher'ın 5 yıl aradan sonra gelen albümü Warp Records'tan çıkıyor

Squarepusher ismiyle tanıdığımız İngiliz müzisyen Tom Jenkinson, bilindiği üzere 2015’ten beri bir albüm çalışması yapmamıştı. Sanatçı, 31 Ocak'ta Warp Records'tan çıkaracağı ‘Be Up A Hello’ isimli yeni albüm çalışmasında DIY Essex rave sahnesinden etkilenerek analog ve dijital donanımlarıyla ürettiği müzikal dokuları öne çıkarıyor.

Jenkinson, geçtiğimiz birkaç yıl boyunca Squarepusher ismi haricinde de önemli çalışmalarda bulundu. Squarepusher olarak kendi müziklerinin temellerini attığı deneysel techno-electro grubu Shobaleader One'ı kuran sanatçı ayrıca BBC’nin çocuk televizyonu kanalındaki CBeebies programının müziklerini yaparak James McVinnie’yle 'All Night Chroma' albümde birlikte çalıştı. Jenkinson, yeni albümünde yer alan 'Vortrack' adlı çalışmasını ve Fracture'ın bu parçaya yaptığı remiksi 6 Aralık'ta 33'lük plak formatında müzikseverlerle buluşturacak.

Paylaşılan basın bültenine göre Jenkinson, 1990'lı yılların başlarında müziğine şekil verirken kullandığı analog ve dijital ekipmanlardan ‘Be Up A Hello’ albümünün yapım aşamasında da yararlandı.

6 Aralık'ta çıkacak 'Vortrack' parçasının her iki versiyonunu aşağıda dinleyebilir, toplam 9 parçadan oluşan ‘Be Up A Hello’ albümüne bu bağlantı aracılığıyla ön sipariş verebilirsiniz.

Spotify'daki yeni çalma listemiz "Dünyanın Ritmi"ni takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...