Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

AIAIAI, TMA-2 kulaklık modelinin yeni HD sürümünü tanıttı

HD sürüm ile performans ve kişiselleştirme optimize ediliyor

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 3 Aralık 2019
AIAIAI, TMA-2 kulaklık modelinin yeni HD sürümünü tanıttı

Kopenhag merkezli kulaklık markası AIAIAI, sevilen TMA-2 kulaklıklarının HD versiyonunu tanıttı. Müzik yaratıcıları ve hevesli dinleyiciler için tasarlanan yüksek performanslı kulaklıkların olağanüstü modüler tasarımı son 15 yıldır geliştirilerek yenilenmeye devam ediyor.

Bio-selülozdan yapılan diyafram hoparlör ünitesi ve AptX HD özellikli kablosuz kafa bandı ile yeni HD model, arka plan gürültüsünü minimuma indiriyor ve 24 bit çözünürlükte yüksek ses kalitesi sağlayarak hem daha iyi performans hem de rahat bir kullanım sunuyor. Alcantara malzemesi, hafızalı köpük ve NAC akustik biyo-selüloz hoparlörler, kulaklıkları daha sert, daha hafif ve daha güçlü yaparken bozulma riskini de azaltıyor.

Modern minimalist ve modüler tasarım, kolay güncelleme imkanı ve 1000'den fazla olasılıkla kisiselleştirme seçenekleri sunuyor.

Firma, yeni tasarım hakkında paylaştığı basın bülteninde, “AIAIAI'ın temel inancı, yaşamın nadiren durağan olduğudur; bu nedenle kulaklıklar bir dinleyicinin evde, ofiste veya hareket halinde olma durumuna zaman içinde adapte olabilmelidir” ifadelerini kullandı.

350 dolar değerindeki kablosuz versiyonu buradan, 295 dolarlık kablolu versiyonu ise bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Spotify'daki yeni çalma listemiz "Dünyanın Ritmi"ni takip edin.

Haber yazarı Görkem Bahriyeli'yi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...