Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Superstruct Entertainment'a ait müzik organizasyon şirketi ID&T, Apenkooi Group (DGTL) ile ortaklığa imza attı

Ortaklık, Apenkooi yörüngesini geliştirecek stratejik bir hareket

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Temmuz 2022
Superstruct Entertainment'a ait müzik organizasyon şirketi ID&T,  Apenkooi Group (DGTL) ile ortaklığa imza attı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Superstruct Entertainment çatısı altında bulunan Hollanda menşeli müzik etkinlik organizasyon şirketi ID&T, Apenkooi Group ile ortaklığa imza attı. Ortaklık, Apenkooi yörüngesini geliştirecek stratejik bir hareket.

Apenkooi organizasyon sektörüne 2004 yılında Utrecht Club Monza'da gerçekleştirilen yerel bir etkinlikle adım attı. Hollanda'nın önde gelen organizatörleri arasına giren Apenkooi bugün DGTL, STRAF_WERK, Pleinvrees, Amsterdam Open Air, The Gardens of Babylon ve benzeri başarılı etkinliklerin sahne arkasını üstlenmekte. "Elrow" etkinliklerini Hollanda'ya tanıtan şirket, uluslararası festivaller de düzenlemekte. Ortaklık, Apenkooi portföyünü geliştirecek ve uzun vaadeli etkinlikler kapsamında şirketin önünü açacak. Dünya çapında takip edilen DGTL ile başarısını kanıtlamakta olan Apenkooi, çatısı altında yürüttüğü projelere devam ediyor olacak.

Apenkooi kurucu ortaklarından Jasper Goossen, "Endüstri lideri olup, benzer vizyona sahip girişimcilerden oluşan küresel bir çatıda bulunmak, Apenkooi için uzun vaadeli bir büyüme imkanı. Şirketi bir sonraki seviyeye taşıyacağına şüphe yok", açıklamalarında bulundu.

ID&T'nin kurucu ismi Ritty van Straalen, "Böylesine tutkulu ve yetenekli insanları ailemize almaktan mutluluk duyuyoruz. Gurur verici. Apenkooi, DGTL, STRAF_WERK ve Pleinvrees ile sınırlı kalmıyor, Amsterdam Open Air, Valhalla ve By the Creek gibi festivalleri de üstleniyor uzun zamandır. Bu başarılı portföye ek, kurumsal iletişimler de dahil olacak ortaklığa. ID&T için bu ortaklık, ticari ve niteliksel kapsamlarda genişlemek için önemli bir adım", ifadelerini kullandı.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...