Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Swedish House Mafia Weekend Festivali'nde Ana Grup Olarak Sahne Alacak

İsveçli süper üçlü ana sahnelere geri dönüyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Aralık 2018
Swedish House Mafia Weekend Festivali'nde Ana Grup Olarak Sahne Alacak

Swedish House Mafia yeniden bir araya geldikten sonraki ilk Finlandiya konserini 2019'da “Weekend Festivali”nde verecek.

Yeniden toplanma kararı aldıktan sonra tekrar yükselişe geçen üçlünün, Finlandiya’da düzenlenecek olan Weekend Festival 2019’da sahne alacağı açıklandı (19-20 Temmuz, Helsinki). Bu konser, birlikte yola çıktıklarından beri grubun Finlandiya’da vereceği ikinci konser olma niteliğini taşıyacak.

Üçlü bu yıl Ultra Festivali’nde bir kereliğine ana grup olarak sahne alacaklarını açıklamıştı, fakat yeniden yaptıkları bir açıklama ile 2019’da konser turları için tekrar birlikte yola çıkacaklarını belirttiler.

Şu ana kadar açıklanan, Lil Uzi Vert, Armin van Buuren, Bastille, Suicideboys, Scarlxrd, Killy, Zomboy, Tungevaag & Raaban, Afrojack, Alan Walker, Dynoro ve Headhunterz gibi isimlerin sahne alacağı, elektronik, hip-hop ve pop türlerinin hakim olacağı festivalde tüm gözler Swedish House Mafia'da olacak.

Finlandiya'da yaşayanlar şu an ön satışa sunulan biletleri satın alabiliyor, yurt dışından katılacak olan misafirler ise biletlerini 10 Aralık pazartesi günü saat 09:00 itibarıyla http://festicket.com/ adresi üzerinden satın alabilecek. Bu büyük duyuruyla birlikte biletlerin hızla tükenmesi bekleniyor. Bu nedenle biletinizi erkenden almanızı tavsiye ediyoruz.

Helsinki şehir merkezine sadece birkaç dakika uzaklıktaki büyüleyici Suvilahti alanında yapılacak Weekend Festival, yüksek kaliteli dış mekan sahnelerini iç kısımdaki arenalarla birleştirerek katılımcılara unutulmaz bir tecrübe yaşatacak. Festival bundan önce ulusal radyo istasyonu YleX’in dinleyicileri tarafından Finlandiya’nın en iyi yaz festivali seçilmiş, Avrupa Festival Ödülleri ve Müzik & Medya Endüstrisi Ödülleri'nde aday gösterilmişti.

Weekend Festival 2018 resmi aftermovie'yi izlemek için:


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...