Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Swedish House Mafia yeni albümünden parçaları The Tonight Show’da çaldı

Albüm haberi başarılı üçlünün yeni çıkan teklileri 'It Gets Better' and 'Lifetime’ın hemen ardından geldi

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Temmuz 2021
Swedish House Mafia yeni albümünden parçaları The Tonight Show’da çaldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçtiğimiz hafta iki yeni tekli ile uzun bir suskunluk döneminin ardından hayranlarını heyecanlandıran Swedish House Mafia, Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show’da yeni albüm çalışmalarının yolda olduğunu müjdeledi.

“Paradise Again” adını verdikleri albümde başarılı üçlünün yeni teklileri “It Gets Better” ve “Lifetime” da yer alıyor olacak. “It Gets Better”, 8 yıl aradan sonra sürpriz bir şekilde geçen hafta piyasaya çıkmıştı. Hemen ardından Ty Dolla $ign ve 070 Shake iş birliğiyle hazırlanan “Lifetime” müzikseverlerle paylaşılmıştı. İsveçli üçlü, bu iki parçayı The Tonight Show’da ekranlara taşıdı.

SHM ayrıca geçtiğimiz günlerde Apple Music Radio’da Zane Lowe’a verdiği demeçte daha pek çok yeni müzik çalışmalarını yakında dinleyicileriyle paylaşacaklarının bilgisini verdi. Steve Angello, konuyla ilgili olarak “Bu daha başlangıç, yeni çalışmalarımızın hepsi muhteşem, müthiş bir dönemden geçiyoruz” derken, Axwell ise “Biraz tuhaf gelecek ama sürecin bizim için bu biçimde şekillenmesinde COVID epeyce etkili oldu. Bu kriz yaşanmasaydı şu an böyle bir şeyi tecrübe ediyor olamayabilirdik. Birbirimizden uzaklaşmaya da, yeniden bir araya gelip bazı şeyleri tekrar denemeye de bolca vaktimiz oldu” ifadelerini kullandı.

Başarılı üçlü, “It Gets Better” çıkmadan önce geride bıraktığımız hafta New York, Melbourne ve Miami’de gizemli posterlerle geri dönmek üzere olduklarının sinyallerini vermişti.

SHM 2013 yılında ayrılmış, 2018’deki “Save The World Reunion” turnesi için yeniden bir araya gelmişti.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...