Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tamada 2’nci albümünü çıkardı: ‘9 Deadly Sins for Tamada’

Alt Orient etiketiyle çıkan albüm, her bir parça tarafından temsil edilen dokuz günah üzerinden kavramsal bir yolculuk sunuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Temmuz 2024
Tamada 2’nci albümünü çıkardı: ‘9 Deadly Sins for Tamada’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Gürcistan’da sürdüren prodüktör, şarkıcı ve söz yazarı Tamada, ikinci albümü ‘9 Deadly Sins for Tamada’yı dinleyicilerinin beğenisine sundu.

2021 yapımı çıkış albümü ‘Dionysus vs Tamada’yı takip eden yeni albümdeki dokuz parça, 2020 ile 2024 yılları arasında hazırlanan yapımlardan oluşuyor ve Tamada’nın penceresinden “günah” kavramının derinliklerine inerek dinleyicilere kişisel ve felsefi bir deneyim sunuyor. Tamada'nın eski Gürcü kadeh kaldırma geleneğini andıran sözleri, yenilikçi elektronik ses manzaraları ile birlikte çağdaş sosyal sorunlara değiniyor.

Geleneksel Gürcü meze ustası anlamına gelen Tamada, deneysel seslerin ve derin kültürel etkilerin bileşimi ile elektronik müziğin sınırlarını keşfetmeye ve yeniden tanımlamaya devam ediyor. ‘9 Deadly Sins for Tamada’, her biri albümdeki bir parça tarafından temsil edilen dokuz günah üzerinden etkileyici bir kavramsal yolculuk sunuyor. Bu günahlar, toplumsal, kişisel ve kültürel deneyimleri yansıtan birer simge olarak toplumdan yansımalar içeriyor. Tamada, basın bülteni aracılığıyla yaptığı açıklamada bu günahlar olmadan Tamada’nın var olamayacağını söylüyor.

Tamada, Alt Orient'ten çıkan yeni albümünde kimlik, kültür ve müzikteki keşif arayışına devam ediyor ve dinleyicileri bu içsel ve işitsel maceraya katılmaya davet ediyor.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...