Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The Chemical Brothers Glastonbury Festivali’nde

Ana sahne sanatçıları dahil olmak üzere festivalin 2019'daki etkinliği için ilk aşama sanatçıları belli oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Nisan 2019
The Chemical Brothers Glastonbury Festivali’nde

The Chemical Brothers, The Cure ve The Killers ile birlikte Glastonbury festivalinin yeni ana sahne sanatçıları olarak açıklandı.

Glastonbury 2019 festivali için açıklanan isimler arasında olan The Chemical Brothers üyeleri Tom Rowlands ve Ed Simons, 12 Nisan 2019’da yayımlanan yeni albümleri 'No Geography'nin yarattığı rüzgarla Glastonbury festivalinde boy gösteriyor olacak.

Daha önce açıklanan Stormzy ve Kylie Minogue'a ek olarak festival ekibi The Killers ve The Cure'u da ana sahne sanatçıları olarak duyurdu.

Worthy Farm'da düzenlenecek festivalin açıklanan diğer isimleri ise şu şekilde: Lauryn Hill, The Streets, Wu-Tang Clan, Jon Hopkins, Jorja Smith, Maribou State, Diplo, Janet Jackson, Kamasi Washington, Little Simz, Rosalía, Hot Chip, Stefflon Don, Bugzy Malone, Kate Tempest ve Friendly Fires.

Glastonbury festivali açıklanacak birçok yeni ismin katılımıyla 26 - 30 Haziran 2019 tarihleri arasında İngiltere'nin Somerset kentinde gerçekleşecek. Biletler ve daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...