Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Time Traveler ile 2000'lere Yolculuk

Time Traveler'ın 2000'lerden esintiler taşıyan kısaçalar remiks albümü 'Harder Times / Tribute', müzikseverleri yakın geçmişte yolculuğa çıkarıyor

  • OZAN TEZVARAN
  • 22 Mayıs 2019
Time Traveler ile 2000'lere Yolculuk

Endüstriyel techno prodüktörü Time Traveler (Michele Pinna), kendi plak şirketi Chronicles Diary etiketini taşıyan 'Harder Times Tribute EP' ile İtalyan queer marşlarını çağdaş techno tavrıyla yeniden yorumluyor. Marascia ve Ray'in 2001 yılına ait 'The Rain' ve 'Obscurity' adlı ortak çalışmalarının Time Traveler imzalı edit versiyonlarından oluşan kısaçalar, 22 Mayıs itibarıyla müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

İtalyan tekno sahnesinin öne çıkan isimlerinden biri olan Time Traveler, heavy-metal ve heavy-techno elementlerini bir araya getiren yaklaşımıyla biliniyor. Hard Times Tribute EP'de 2000’lerin progresif parçalarının çağdaş techno yorumuna yer veren prodüktör, güçlü vuruşların ve noise katmanlarının yaratıcılık ile birleştiğinde bir partinin ne kadar tutkulu olabileceğini hayal ettiriyor.

25 yılı aşkın süredir devam eden Harder Times kulüp gecelerine saygı duruşu niteliği taşıyan remiks kısaçaları ile Time Traveler, İtalya’nın 2000’li yıllarda düzenlenen LGBT partilerinin özgür ruhunu 22 Mayıs itibarıyla bizlerle buluşturuyor.

Hem 33'lük plak hem de dijital formatlarda piyasaya çıkan kısaçaları bu bağlantı aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...