Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Adam Beyer, Paula Temple ve Maceo Plex Time Warp 2020 için açıklananlar arasında

Adam Beyer ve Paula Temple, Sónar Istanbul kapsamında 5-6-7 Mart'ta Türkiye'de olacak

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 23 Şubat 2020
Adam Beyer, Paula Temple ve Maceo Plex Time Warp 2020 için açıklananlar arasında

2019'da Kuzey ve Güney Amerika'daki etkinliklerinin tamamında sold-out olmayı başaran Time Warp, 26. yılı için Almanya'daki evine geri dönüyor. 4 Nisan'da 7 sahnede 19 saat kesintisiz festival şöleni sunacak etkinliğin bu yılki programında Sónar Istanbul kapsamında Zorlu PSM'de izleyeceğimiz Adam Beyer ve Paula Temple'ın yanı sıra Sónar Istanbul sonrası yine Zorlu PSM'de izleme şansı yakalayacağımız Richie Hawtin, Maceo Plex ve Amelie Lens de var.

Bu isimlerin yanında Ricardo Villalobos, Laurent Garnier, Dixon, Solomun, Seth Troxler, Jamie Jones, Charlotte de Witte, Chris Liebing, DJ Koze, The Black Madonna, Sven Väth, Kobosil, KiNK, Luigi Madonna, Marco Carola, Nina Kraviz, Pan-Pot ve birçok isim daha 4 Nisan'da Almanya'da olacak.

Geçen yıl olduğu gibi Rockstar Games de Time Warp etkinliğinde son teknolojilerden yararlanan işitsel ve görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor.

Time Warp performanslarından önce Türkiye'ye gelecek olan Adam Beyer ve Paula Temple'ın Sónar Istanbul programına ilişkin detaylı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2020 | 5-6-7 MART 2020, ZORLU PSM TIME WARP 2020 | 4 NİSAN 2020, MAIMARKTHALLE - ALMANYA

Adam Beyer ve Paula Temple'ın performanslarından görüntüleri izleyin.

Sónar İstanbul'a özel olarak hazırladığımız çalma listemizi Spotify'da dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...