Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Ugur Project 'Exodia' ile güç gösterisi yapıyor

Ugur Project, Jeton Records'ın 135'inci kataloğu kapsamında 3 parçalık yeni bir kısaçalar çıkardı

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Eylül 2020
Ugur Project 'Exodia' ile güç gösterisi yapıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Türkiye’nin üretken elektronik müzik sanatçılarından DJ/prodüktör Ugur Project, üç parçadan oluşan "Exodia" adlı yeni çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Jeton Records etiketiyle çıkan çalışma, sanatçının Hollanda merkezli techno müzik platformu 50:HERTZ bünyesinde faaliyet gösteren ve A&R menajerliğini Steve Mulder'in yaptığı plak şirketi Airborne Black'ten çıkan "Hypnotherapy" isimli kısaçalarını ve AnalyticTrail plak şirketinin "Expression A6" derlemesi içinde sunulan "Andromeda" parçasını takip ediyor.

Ugur Project'in yeni kısaçalarına ismini veren parça, karanlık tonların dinamik arpej düzenlemeleri ve wobble efektli seslerle bütünlük kazandığı bir yapım. Takip eden parça "Komposit", "Exodia"nın ses dünyasını daha da derinleştirip yoğunlaştırarak adeta bir önceki parçanın tamamlayıcısı hüviyeti kazanıyor. Kısaçaların son parçası "Trigger" ise ritmik farklılık gösteren beat vuruşları ve agresif sesleriyle önceki iki parçanın yarattığı karanlık havaya daha da sert bir ton kazandırıyor.

Sanatçının yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...