Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

UNUM Festival 2024 programındaki tüm sanatçılar belli oldu

6-11 Haziran’da Arnavutluk’ta gerçekleşecek festivalde Seko, Cem G ve Ruru, sahne alacak sanatçılar arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Mart 2024
UNUM Festival 2024 programındaki tüm sanatçılar belli oldu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

6-11 Haziran 2024 tarihleri arasında Arnavutluk’un Şingin kıyı bölgesinde düzenlenecek olan UNUM Festival’da sahne alacak sanatçıların tümü açıklandı.

Muhteşem dağ sıraları, geniş plajlar ve yüksek çam ormanları arasında yer alan eşsiz lokasyonunda gerçekleşecek UNUM Festival 2024; house, techno, breaks, minimal ve electro spektrumundan yenilikçi sanatçıları bir kez daha ağırlayacak.

Festivalin bu yılki edisyonunda Anfisa Letyago, Dubfire, Ricardo Villalobos, Korolova, Shimza, Sonja Moonear, Laolu ve Ryan Elliott gibi pek çok ismin yanı sıra Türkiye’den üç DJ sahne alıyor. Seko, Cem G ve Ruru’nun da performans sergileyeceği UNUM Festival 2024, üç farklı sahnede gerçekleşecek. Bunlar arasında en ikonik sahne bilindiği üzere DJ'lerin gün boyunca aralıksız çaldığı, gün batımı ve gündoğumu setleri ile festival alanında geçirilen her dakikayı eşsiz kılan Pines Sahnesi.

Dünyanın dört bir yanından 100’ü aşkın sanatçının sahne alacağı festivalle ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak için Instagram’dan takibe alabilir, biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

UNUM FESTIVAL 2024 | ARNAVUTLUK, 6-11 HAZİRAN
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...