Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Virgil Abloh'un Özel Pioneer DJ Tasarımı Müzede Sergilenecek

Virgil Abloh ve Pioneer DJ iş birliği kabin başındaki DJ'lere yeni ilhamların kapısını aralayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Mayıs 2019
Virgil Abloh'un Özel Pioneer DJ Tasarımı Müzede Sergilenecek

Amerikalı moda tasarımcısı, DJ ve müzik prodüktörü Virgil Abloh, Pioneer DJ ile ortak bir çalışma sonucu Chicago Modern Sanatlar Müzesi'nde sergilenecek kendi CDJ ve mixer tasarımını oluşturdu.

Transparan görünüme sahip CDJ-2000NXS2 ve DJM-900NXS2 ilk olarak sanatçının Instagram hesabında görüldü ve ürünlerin ilk performatif kullanımı ise yine sanatçının Coachella seti sırasında gerçekleşti.

Aynı zamanda Off-White markasının kurucusu ve Louis Vuitton'un sanat direktörü olan Abloh tasarımıyla ilgili olarak "'Endüstri standardı CDJ ve DJM'leri içi görünecek şekilde ve marka yazıları olmaksızın tasarlarken DJ'lik esnasında yeni denemelere, yeni tecrübelere ilham veren bir kapı aralamayı amaçladım. Müzik teknolojisinin bu yeni yüzü ve insan etkileşimi belki de çok farklı bir sonuç doğuracak" ifadelerini paylaştı.

Pioneer DJ'in yönetim kurulu başkanı ve CEO'su Akio Moriwaki ise iş birliğinden duyduğu heyecanı ve şirket için ifade ettiği anlamı aktardığı konuşmasında, "Virgil Abloh'un tasarımları herhangi bir tür ya da sınıflandırma ile tarif edilemeyecek nitelikte. Çeşitli sanat formlarını sınırsız yaratıcı olasılıklarla cesurca bütünleştirip bunu tüm dünyayı etkileyecek bir şekilde yapabiliyor, buna DJ'lik de dahil. Müzikle birlikte yeni hikayeler oluşturma gayesinde olan sayısız DJ tarafından desteklenen CDJ serisi bu yıl 25'inci yılını kutluyor. Umuyorum Virgil Abloh ile başlattığımız bu iş birliği müşterilerimiz ve markamız için yeni bir süreci beraberinde getirerek DJ'lik kültürünün gelişim sağlamasına katkıda bulunur" açıklamasında bulundu.

Sanatçının özel tasarımı, "FIGURES OF SPEECH" adlı bir sergi kapsamında Chicago Modern Sanatlar Müzesi'nde sergilenecek. 10 Haziran'da açılacak sergi 22 Eylül'de sona erecek.

“Pioneer DJ c/o Virgil Abloh™” adlı proje kapsamında tasarlanan transparan CDJ-2000NXS2 ve DJM-900NXS2 ürünlerini aşağıda inceleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...