Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Whistle Turkey etkinliklerine Vlad Yaki ile devam ediyor

5 Temmuz’da İzmir’de gerçekleşecek etkinlikte KRCL, Arman Berçin ve Simay Akça da performans sergileyecek

  • WHISTLE TURKEY İŞ BİRLİĞİYLE
  • 30 Haziran 2019
Whistle Turkey etkinliklerine Vlad Yaki ile devam ediyor

İki sezon boyunca yüksek katılımlı etkinlikleriyle dikkat çeken Whistle Turkey, Artbat, Undercatt, Rafael Cerato, Super Flu, Pete Oak ve Betoko gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşmış, parçaları pek çok süperstar ve techno yıldızı tarafından destek gören Ukraynalı DJ/prodüktör Vlad Yaki’yi 5 Temmuz’da İzmir Toy Han Gazinosu’nda ağırlayacak.

Gecede ayrıca, ‘I Am Who I Am’ adlı parçasının dünya prömiyeri Mixmag tarafından yapılan ve bu başarıyı elde eden ikinci Türk sanatçı olan KRCL, progressive soundlarıyla iTunes, Beatport ve Spotify gibi platformlarda global listelere girmeyi başararak pek çok yıldız isimle aynı sahneyi paylaşan Arman Berçin, çaldığı setlerle her kesimden beğeni toplayan İzmir’in yükselen isimlerinden Simay Akça ve lokal DJ’ler toplam 10 saatlik müzik ziyafeti sunacak.

Whistle Turkey’in İzmir’e yeni bir anlayış katmak amacıyla düzenlediği etkinliklerin bir parçası olan gecede katılımcılar, Folkart Kuleleri’ne çok yakın bölgedeki Bayraklı’da 600 m2 kapalı alan ve 1400 m2 açık alana sahip Toy Han’da etkinlik sırasında çeşitli oyun ve workshop’lara katılabilecekler. Rustik aydınlatma ve dekorasyonuyla ziyaretçilerinin ilgi odağı olan mekanda kahve, sıcak/soğuk içecek ve yemek bölümleri etkinlik sonuna kadar hizmet verecek.

Whistle Turkey sunumuyla 5 Temmuz Cuma günü İzmir Toy Han Gazinosu’ndaki etkinliğin biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...