Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ultra Europe etkinliğe iki hafta kala yeni mekanına taşınıyor

Yeni adres Hırvatistan'ın Split şehrinde bulunan Park Mladeži

  • ONUR ATEŞ
  • 28 Haziran 2019
Ultra Europe etkinliğe iki hafta kala yeni mekanına taşınıyor

2019 yılı Ultra Music Festival için oldukça zorlu şekilde geçmekte. Festival ilk olarak Miami organizasyonunun sevilen alanı Bayfront Park'ı terk edip Virgina Key'e geçmek zorunda kalmış, sonrasında da Miami kent konseyiyle olan kontratını feshetmişti. Ultra Kore de AMG Speedway'e taşınmak durumunda kalarak son dakikada iptal olan Swedish House Mafia şovuyla konuşulmuştu. Mekan alanı değişikliğinden son nasibini alan ise Ultra Europe oldu, organizasyona iki hafta kala Hırvatistan'ın Split şehrindeki "gençlik parkı" olarak bilinen Park Mladeži yeni mekan olarak belirlendi.

Total Croatia News'in haberine göre, 2013'teki ilk organizasyonundan itibaren Poljud Stadyumu'nu kullanan Ultra Europe, yerel futbol takımı Hajduk Split ile yaşadığı sorunlar nedeniyle dört yıllığına yeni mekanına geçiş anlaşması imzaladı. Futbol kulübüyle meydana gelen anlaşmazlıkların temelinin geçen yılki festivalden sonra sahanın tahrip olmasına ve Ultra'nın zararları karşılamamasına uzandığı belirtiliyor.

6'ncı etkinliği için 12-14 Temmuz 2019 tarihlerinde Hırvatistan'da yeniden düzenlenecek Ultra Europe'un sahne listesinde Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Steve Aoki, Armin van Buuren ve Maceo Plex dahil pek çok yıldız isim var.

Daha fazla bilgi ve biletler için burayı tıklayın.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...