Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

widerberg’den yeni kısaçalar: ‘Bekanna’

“Bekanna EP”, sanatçının "Tears Of Dog"dan sonra gelen ikinci kısaçalar albümü olarak 24 Haziran'da çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Ağustos 2019
widerberg’den yeni kısaçalar: ‘Bekanna’

Melodik tekno dünyasında Doğu ve Batı müziğini kendine has ezgileriyle harmanlayan widerberg (Cemre Korkmaz), henüz resmi kariyerinin çok başında olmasına rağmen önce Stuttgart ardından İstanbul merkezli şirketlerden çıkarttığı parçalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sanatçı, DA CHRONIC etiketiyle 24 Haziran'da piyasaya çıkan kısaçalar albümü hakkında, "Bekanna üzerinde çalışırken başlangıç noktam melodiydi ve melodinin insanlara bir hikaye anlatması gerektiğine inanarak bu projeye başladım. Her iki parçanın da baş kahramanı olan duduk enstrümanının, şarkılara vermek istediğim karakterleri ve isimlerinde taşıdıkları ruhu çok doğru biçimde yansıttığını düşünüyorum. 'Bekanna' İsveççede 'itiraf', 'Beklaga' ise 'pişmanlık' anlamına geliyor. Albümün geneline baktığımızda ise itiraftan sonra gelen pişmanlığı hissedebiliyoruz" açıklamasında bulundu.

widerberg'ün 'Bekanna' ve 'Beklaga' adlı iki yapımdan oluşan yeni kısaçalar albümünü aşağıda dinleyebilir, bu bağlantı aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...