Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Object Blue, 'Figure Beside Me' adlı yeni kısaçalarını duyurdu

Sanatçının yeni kısaçalar albümü 16 Ağustos'ta çıkacak

  • ONUR ATEŞ
  • 5 Ağustos 2019
Object Blue, 'Figure Beside Me' adlı yeni kısaçalarını duyurdu

Çalışmalarını Londra'da sürdüren Çin asıllı DJ/prodüktör Object Blue, bu ay çıkacak yeni kısaçalar albümünü duyurdu.

'Figure Beside Me' isimli kısaçalar, sanatçının Kasım 2017'de şimdiki nişanlısıyla tanıştığı dönemde besteleyip yapımına başladığı iki parçadan oluşuyor.

Sanatçı Facebook gönderisinde, "O zamana dek duygularım ve kişisel yaşamım hakkında müzik yapmamıştım. Günün birinde bir üniversitenin kütüphanesinde kulaklığımla oturdum ve kendimi bir anda boş bir Ableton projesi açmış olarak buldum. Son iki yıldır sürekli içinde yaşadığım, hayatımda yaptığım en sevgi dolu iş oldu" sözleriyle 'Figure Beside Me' hakkındaki hislerini takipçileriyle paylaştı.

Söz konusu dönemde Object Blue hızlı bir çıkış yakalamıştı. Tobago Tracks etiketiyle yayımladığı 'Do you plan to end a siege?' kısaçaları, ardından Let’s Go Swimming etiketiyle çıkan 'REX' çalışmasıyla dikkatleri üzerine toplamıştı.

"Sadece sıradan 'iki' parça gibi görünebilir, ama ortaya çıkan işler yaptığım en zengin, en içten ve en özel çalışmalar, bu yüzden bir plak şirketi aracılığı olmadan kendi adım altında piyasaya sürme kararı aldım" ifadelerini kullanan Object Blue'nun yeni çalışması 'Figure Beside Me' 16 Ağustos'ta çıkacak.

Sanatçı yoğun geçen yaz festivalleri programının bir parçası olarak 8 Ağustos'ta sahne listesinde Shanti Celeste, DJ Stingray, Ben UFO, Four Tet'in de bulunduğu Houghton Festival'da çalacak.

'Figure Beside Me' kısaçalar albümünü bu bağlantıdan ön sipariş edebilirsiniz.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...