Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Winter Music Conference 2019 Programı Şekillenmeye Başladı

Açıklanan ilk konuşmacılar arasında Armin van Buuren, Irvine Welsh, Laidback Luke gibi isimler var

  • MIXMAG TURKEY
  • 29 Ocak 2019
Winter Music Conference 2019 Programı Şekillenmeye Başladı

Bu yıl 25 - 28 Mart tarihleri arasında Miami Beach'teki Faena'da 34'üncüsü gerçekleşecek olan Winter Music Conference'ın programı şekillenmeye başladı.

Otuz yılı aşkın bir süredir elektronik müzik endüstrisinin her yıl Mart ayında Miami'de toplandığı geleneksel bir etkinliğe dönüşen WMC, özellikle Amerika'da bu kültürün yayılmasında etkili olmuş, daha sonrasında ise dünyanın en büyük elektronik müzik markalarından biri haline gelen Ultra Music Festival'in yaratılmasında büyük bir rol oynamıştı. Son yıllarda hak ettiği ilgiyi göremeyen ve taleplerin ciddi anlamda düştüğü WMC, geçtiğimiz yıl Ultra Worldwide tarafından satın alınmıştı. Ultra ekibi 1985'ten beri var olan bu etkinliğe yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını ifade etmişti.

Bu yılki etkinliğin ilk konuşmacıları arasında dans müziğinin en sevilen türlerinden birinin markalaşması hakkında ''A State of Trance” başlıklı bir sunum yapacak olan ikonik DJ Armin van Buuren ve ''The Power of Creative DJing'' sunumuyla DJ'lik sanatında yaratıcılığın önemini anlatacak olan Laidback Luke'un yanı sıra “Acid House'un küresel müzik ve kültürü üzerindeki etkisi''ni ortak bir panelde katılımcılarla paylaşacak olan ünlü yazar Irvine Welsh ile Acid House tarzının efsanevi isimlerinden DJ Pierre yer alıyor.

Bu yıl WMC'deki en büyük yenilik ise farklı bölümlere ayrılıyor olması. Konferans programı endüstri profesyonellerini hedef alan, yalnızca davetli veya başvuru ile kabul alan "Endüstri" bölümü ve meraklı müzik tutkunları için özel, halka açık "Erişim" bölümü olarak ikiye ayrılacak.

WMC etkinliğine buradan başvurabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...