Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Isolate, Beatport Ödülleri’nde yılın Hype plak şirketi adayı

Beatport 2024 Ödülleri, 24-26 Nisan’da İbiza’da gerçekleşecek International Music Summit’te sahiplerini bulacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Nisan 2024
Isolate, Beatport Ödülleri’nde yılın Hype plak şirketi adayı

Murat Uncuoğlu ve Alican’ın kurucusu olduğu İstanbul merkezli plak şirketi Isolate, Beatport Ödülleri’nde yılın Hype plak şirketi adaylarından biri oldu.

Türkiye elektronik müzik ekosisteminde ilk olarak 2017 yılında etkinlik projeleriyle karşımıza çıkan Isolate, Kasım 2018’de Murat Uncuoğlu’nun iki parçadan oluşan ‘Dummy’ kısaçaları ile plak şirketi yapılanmasını hayata geçirerek ilk kataloğunu yayımlamıştı.

Melodik house & techno ve indie dance ile belirginleşen tarz yelpazesi ile yurt içi ve yurt dışından yaratıcı isimlere bünyesinde yer açan Isolate, son olarak Gibraltarlı prodüktör REj’in ’System Overdrive’ kısaçalarını çıkardı.

Beatport 2024 Ödülleri, 24-26 Nisan’da İbiza’da gerçekleşecek International Music Summit’te sahiplerini bulacak. Yılın Hype plak şirketi aday listesinde Isolate dışında Exx Muzik, theBasement Discos, CUFF, 303 Lovers ve Dawn Patrol bulunuyor.

Adaylık üzerine Isolate tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Plak şirketimiz Isolate'i kurduğumuzda, amacımız kaliteli müzikler yayımlamak ve sektörde iz bırakmaktı. Endüstrinin önde gelen müzik platformlarından biri olan Beatport tarafından ‘Yılın Hype Plak Şirketi’ olarak aday gösterilmek bizim için çok büyük bir kilometre taşı. Bu inanılmaz yolculukta bize destek olan herkese olan minnettarlığımızı kelimelerle ifade edemeyiz. Teşekkür ederiz!”

Isolate cephesindeki en son gelişmeleri buradan takibe alabilir, Beatport 2024 Ödülleri ile ilgili güncel paylaşımlar için Beatport Instagram hesabını takipte kalabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...