Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Murat Uncuoğlu Afterlife'ın yeni derleme albümünde

Tecrübeli sanatçı, Afterlife'ın "Realm Of Consciousness Pt. IV" adlı derleme albümünde yer alma başarısı gösterdi

  • ONUR ATEŞ
  • 21 Haziran 2019
Murat Uncuoğlu Afterlife'ın yeni derleme albümünde

Performans ve prodüksiyonlarıyla üretken bir bahar dönemini geride bırakan DJ/prodüktör Murat Uncuoğlu, İtalyan ikili Tale Of Us'ın "bilinç aleminde uzun bir serüven" mottosuyla kurdukları Afterlife Recordings'in "Realm Of Consciousness Pt. IV" adlı yepyeni derleme albümüne "Abetone" parçasıyla girme başarısı gösterdi.

Tale Of Us setlerini şekillendiren en özel yapımların derlendiği "Realm Of Consciousness" serisinin dördüncü albümünde ayrıca Adriatique, ANNA, Agents of Time, Vaal, Mind Against ve Fideles gibi sanatçılardan özel seçkiler yer alıyor. Dijital formatta bugün müzikseverlerle buluşan derleme albümün plak versiyonu 28 Haziran'da çıkacak.

Murat Uncuoğlu'nun 12 Nisan'da Multinotes etiketiyle çıkan kısaçalar albümü "Trees of Light"ın albümle aynı adı taşıyan çıkış parçası, Beatport'un melodic house & techno türündeki Hype Top 10 sıralamasında birinciliğe yükselme başarısı göstermişti. Tecrübeli isim ayrıca, 4 Nisan'da yayımlanan D-Nox ve ZAC'in derleme albümü "Passion, Vol. 1"da "None Sleep" adlı parçasını dinleyicilerinin beğenisine sunmuştu.

Afterlife Recordings'in techno türünde 20 özel yapımı derlediği "Realm Of Consciousness Pt. IV" piyasaya çıktı. Albümü bu bağlantı aracılığıyla satın alıp dinleyebilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...