Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Alican ‘Switch’ ile Innervisions derlemesinde

Dixon ve Âme’nin ortak kürasyonuyla hazırlanan 10 parçalık ‘Limbo’ isimli derlemede Alican’ın bir parçası da yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Aralık 2020
Alican ‘Switch’ ile Innervisions derlemesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Alican, kürasyonu Dixon ve Âme tarafından yapılan “Limbo” adlı derleme albümde “Switch” adlı solo çalışmasıyla yer aldı.

2005 yılında Dixon ve Âme tarafından kurulan plak şirketi Innervisions’ın 99’uncu kataloğu olarak yayımlanan “Limbo”, Alican’ın yanı sıra Aldebaran, Denis Horvat, Aera, Lake People, Auggië, Shiffer, Skatman, Innellea ve Ditian’ın daha önce yayımlanmamış parçalarını içeriyor.

Derlemeyle eş zamanlı olarak Cibelle Cavalli Bastos tarafından Instagram’da kullanılmak üzere tasarlanan artırılmış gerçeklik filtresi de kullanıma sunularak Innervisions’ın 2020’de tecrübe ettiği dönüşümün hem müzikal hem de görsel olarak betimlenmesi amaçlandı.

Müzikseverler, Instagram’da söz konusu AR filtresini kullanarak derlemedeki müzik çalışmalarından kendilerine özgü görsel-işitsel deneyimler yaratabilecek. Bu sıra dışı filtre tasarımını Innervisions’ın bilhassa bu yıl görsel sanatçılar Claudia Rafael ve Pascal Wiemers’in katkılarıyla yenilenmekte olan görsel kimlik kurgulamasının devamı olarak görmek mümkün.

Çalışmadaki tüm parçaları aşağıda dinleyebilir, “Limbo”ya özel olarak tasarlanan AR filtresini buraya tıklayarak deneyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...