Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

96 Back’in duygusal albümü ‘ADRISM’ çıktı

Albümde Skee Mask ile ortak yapım bir parça da var

  • AHMET AYDEMİR
  • 11 Mayıs 2020
96 Back’in duygusal albümü ‘ADRISM’ çıktı

Sheffieldlı genç müzisyen 96 Back (Evan Majumdar-Swift), ikinci albüm projesi "ADRISM" uzunçalarını sevenleriyle paylaştı.

Hassas duyguların bir araya getirildiği "ADRISM" albümünde 96 Back’in müziği duygusal tonlarla birleşiyor. Albümde yer alan parçalar arasında "Carved Into" agresif davul kompozisyonlarıyla dikkat çekerken, Sónar Istanbul 2020 sanatçıları arasında yer alan Skee Mask ile ortak yapım "Ambient Banger" yoğun duygu aktarımı ile dinleyiciye adeta ağlamak üzere olurken hissedilen ruh halini yaşatıyor. Bir diğer dikkat çekici yapım "Culminated With" parçası ise sert breakbeat öğeleriyle başlayıp zaman ilerledikçe yumuşama eğilimi gösteren bir özelliğe sahip.

"ADRISM", 96 Back'in Hypercolour'dan çıkan kısaçaları "TBQFH" sonrası gelen ilgi çekici bir albüm. Sanatçı son olarak Mor Elian ve Rhyw'nun plak şirketi Fever AM'den çıkan derleme albüm "I Hope You Are Well During These Strange Times"ta "One After Another" parçası ile yer almıştı. 96 Back'in ilk albümü "Excitable, Girl" ise geçen yıl Sheffield merkezli plak şirketi CPU'dan çıkmıştı.

"ADRISM"i aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...