Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

A State of Trance’in 2020 derlemesi müzikseverlerle buluştu

Armin van Buuren’in mikslediği ‘A State of Trance Year Mix 2020’, ASOT’un 17’nci yıllık derleme albümü oldu

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: RUUD BAAN
  • 11 Aralık 2020
A State of Trance’in 2020 derlemesi müzikseverlerle buluştu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Elektronik müzikte geçmişten bugüne uzanan en istikrarlı ve en saygın konseptlerden biri olarak ilk yayınını Armin van Buuren ve Ruben de Ronde'un ortak prodüktörlüğünde 18 Mayıs 2001'de gerçekleştiren radyo şovu A State of Trance’in yıllık derleme albüm serisine bir yenisi eklendi.

2020 yıllında ASOT program akışında yer alan en özel parçaların Armin van Buuren kürasyonuyla oluşan miks albümü “A State of Trance Year Mix 2020” 11 Aralık itibarıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. Aralarında Above & Beyond, Aly & Fila, Armin van Buuren, Cosmic Gate, Ferry Corsten, Gareth Emery ve Paul van Dyk’ın da bulunduğu birçok sanatçının 100’ü aşkın parçasını içeren albüm, Armada Music etiketiyle çıktı.

“A State of Trance Year Mix 2020” hakkında açıklamalarda bulunan Armin van Buuren şu ifadeleri kullandı: “Herkes için zor bir yıl oldu. Şahsen benim için, ihtiyacım olduğunun bile farkında olmadığım bir yenilenme dönemi gibiydi. Pandemi, bu işi yapmakta olduğum için ne kadar şanslı olduğumu fark etmemi sağladı. Dünyanın dört bir noktasında insanlarla fiziksel olarak iletişim halinde olmanın özlemini ve kalabalık kitlelerin önünde performans sergileyememenin yokluğunu derinden hissettim. Süreç boyunca Amsterdam’daki stüdyomuzda A State of Trance radyo şovu sayesinde internetten tüm dünyayla iletişimimizi sürdürmek büyük bir şanstı.”

“ASOT miks albümleri serisinin bu 17’nci edisyonunun son dönemde tecrübe ettiğimiz birçok şeyde yolumuzu aydınlatan ışık görevi görmesini ve herkese ileriye umutla bakmaya yardımcı olmasını umuyorum. ASOT’un 1000. bölümünün önceden planlanan kutlamalarını maalesef ertelemek zorunda kaldık ancak radyo şovumuzun 1000’inci bölümünün yayınlanacağı 21 Ocak’ta müzikseverleri çok özel sürprizler bekliyor olacak.”

Bu yıl ASOT programlarında yer alan en özel parçalardan seçki sunan “A State of Trance Year Mix 2020” miks albümünü aşağıda dinleyebilir, tüm dijital platformlardan erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...