Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

DJ’lik kültürü artık cep telefonu oyununda

Youth Control Games, DJ’lik kültürü üzerine tasarlanan ilk mobil oyun MIXMSTR’ı piyasaya sürdü

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 27 Kasım 2019
DJ’lik kültürü artık cep telefonu oyununda

Youth Control Games, mobil cihazlar için ilk DJ'lik kültürü oyununu tanıttı.

Diğer sanal DJ uygulamalarından farklı olarak MIXMSTR, DJ'lerin kültürüne, yaşam tarzına ve kulüp sahnelerine odaklanarak diğerlerinden farklı olan, etkileşimli ve sürükleyici bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Oyuncuların kayıt koleksiyonlarını ve DJ'lik becerilerini geliştirmeleri için sanal para kazanmaları gerekiyor. Oyun ilerledikçe, oyuncular aşama geçerek DJ’lik kariyerlerini yerel bir konserden MIXMSTR dünyasının en büyük kulüplerinde sahne almaya kadar taşıyabiliyor.

MIXMSTR, oyunculara parçaları miksleme, gerçek prodüktörlerden ve plak şirketlerinden müzik seçerek sanal dans pistlerini doldurmala fırsatı veren bir ritim-aksiyon oyunu olarak göze çarpıyor.

Youth Control Games'teki ekip sadece tasarım ve geliştirmede değil, elektronik müzikte de güçlü bir geçmişe sahip. Bu altyapı, gerçek DJ kültürünü oyuna en iyi şekilde adapte edebilmek için kullanılırken, MIXMSTR oyunundaki kulüplerin ışıklarını programlamak için gerçek bir aydınlatma mühendisi ile de çalışıldı.

Oyun şirketinin CEO'su Timo Juuti, “Piyasada zaten çok fazla sanal DJ uygulaması var. Bunun yerine, beğeni duyduğumuz DJ'lik kültürü ve kulüp sahneleri özelinde eğlenceli bir oyun yapmak istedik” açıklamasında bulundu.

MIXMSTR, uygulama içi satın alma seçenekleriyle birlikte birlikte App Store veya Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir. Oyunun tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Görkem Bahriyeli'yi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...