Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Alan Braxe yeni bir kısaçalar ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor

Stardust grubundan tanıdığımız Alan Braxe, 'The Ascent' isimli bir kısaçalar yayımlama hazırlığında

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 27 Ekim 2019
Alan Braxe yeni bir kısaçalar ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor

Stardust grubu üyesi Fransız prodüktör Alan Braxe, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada dört parçalık yeni bir kısaçalar yayımlayacağını açıkladı.

'The Ascent’ adını taşıyan EP’de yer alan ve basın bülteninde ‘rezonant sözcükler’ olarak tanımlanan ‘Words’ parçasında müzik yazarı Ryan Diduck’ın da katkısı bulunuyor. Stardust’ın 20'nci yılını kutlayan klasik haline gelen parçası ‘Music Sounds Better With You’ için Diduck’ın yazdığı yazıyı okuyan Braxe, Diduck ile iletişime geçti ve kendisine bazı sözler göndermesini istedi. Bu teklifi kabul eden Diduck, Braxe’e sentezleyiciyle düzenleyip parçasında vokal olarak kullanacağı sözleri metin olarak gönderdi.

Braxe, yeni EP’sini duyurduğu Facebook paylaşımında, “Bir buçuk yıldan fazla bir süre önce müzik yapma alışkanlıklarımı değiştirme kararı aldım ve yakında çıkacak olan müziklerim için benzersiz bir temel kaynak haline gelecek olan olan basit ve modüler bir sentezleyici kullanmaya başladım. O zamandan beri, tıpkı 20 yıl önce müzik yapmaya başladığımda olduğu gibi yaratıcılıktan keyif alma zevkini yaşıyorum. Artık benden düzenli aralıklarla yeni çalışmalar bekleyebilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Stardust'ın 1998'de çıkardığı house klasiği ‘Music Sounds Better With You’, 20'nci yılına özel olarak re-master işleminden geçirilmiş ve Haziran ayında tekrar müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu.

15 Kasım'da çıkacak 'The Ascent' kısaçalarının 'Words' adlı çıkış parçasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

MIX Festival 2019'a özel hazırladığımız çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...