Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Alex Stein’dan HI-LO’nun ‘Athena’ parçasına remiks

Alex Stein, 29 Mayıs’ta Majalis Festival sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Mayıs 2021
Alex Stein’dan HI-LO’nun ‘Athena’ parçasına remiks

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Almanya’da sürdüren Brezilyalı DJ/prodüktör Alex Stein, Oliver Heldens’in techno projesi HI-LO adı altında çıkardığı “Athena” parçasını remiksledi.

27-30 Mayıs tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek Majalis Festival’ın üçüncü gününde ana sahnede performans sergileyecek olan Alex Stein, 2021 yılı içinde şimdiye kadar üç remiksi sevenleriyle buluşturmuş oldu.

Sanatçı ilk olarak Third Person ve Intara’nın “Exoplanet”, ardından Dusty Kid’in “Kore” çalışmasını remikslemişti. Sanatçı 2020 yılını ise Terminal M plak şirketinden çıkan 4 parçalık “Headrush” kısaçalarıyla kapatmıştı.

2020’de ayrıca “Bonfire” ve “Speed of Light” gibi dikkat çekici yapımlar üreten sanatçı, 2010 yılından bu yana aktif şekilde sürdürdüğü kulüp ve festival şovlarında Brezilya’dan Fransa’ya, İsviçre’den Avustralya’ya uzanan geniş coğrafyalarda performans sergiledi. Alex Stein, 2015-2019 yılları arasında çeşitli dönemlerde İstanbul ve Ankara’da çeşitli kulüp gecelerinde Türkiye’deki dinleyicileriyle bir araya gelme fırsatı yakaladı.

27-30 Mayıs 2021 tarihlerinde KAIRABA Bodrum Imperial Hotel’de düzenlenecek Majalis Festival’da müzikseverlerin dinlemek için gün saydığı Alex Stein, ilkbaharın son günlerinde ve yaz mevsimine merhaba demeye ramak kala festival coşkusunun aktörlerinden biri olacak.

Sanatçının son dönem çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, Majalis Festival 2021’le ilgili ayrıntılı bilgiye bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

MAJALIS FESTIVAL 2021 | 27-30 MAYIS 2021

Majalis Festival 2021'de sahne alacak tüm sanatçıları inceleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...