Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Black Coffee sanal dünya PRISM’e dahil edilen yeni sanatçı oldu

Sanal gerçeklik platformu Sensorium Galaxy’nin elektronik müzik için yaratılan dijital dünyası PRISM 2021’de hayata geçecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Aralık 2020
Black Coffee sanal dünya PRISM’e dahil edilen yeni sanatçı oldu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hï Ibiza ve Ushuaïa Ibiza kurucusu Yann Pissenem’in sanal gerçeklik platformu Sensorium Galaxy ile iş birliği içinde gelecek yıl hayata geçireceği dijital elektronik müzik evreni PRISM için yeni açıklanan sanatçı Black Coffee oldu.

Daha önce Carl Cox ve Armin van Buuren gibi sanatçıları açıklayan ve dijitalleşmenin yoğunluk kazandığı pandemi döneminde müzikseverlere rave’i özgün bir sanal ortamda yaşatmayı hedefleyen proje, hareket yakalama teknolojisinden faydalanarak DJ’lerin gerçeği andıran avatarlarını yaratıyor olacak.

Hem canlı hem de önceden kaydedilmiş performansların yayınlanacağı projeye dahil olan Black Coffee şu ifadeleri kullandı: “Sensorium’un müzik ve teknolojinin gücünü birleştirip insanları bütünleştirdiğini görmek heyecan uyandırıcı. Pandemi, fiziksel birlikteliğimizi sekteye uğratsa da bu gibi platformlar yeniden bütünleşmemiz ve gerçek dünyanın dayattığı fiziksel sınırlamaları ortadan kaldırmamız için çok önemli. Sanal gerçeklik dünyasına attığım bu heyecanlı yolculuktan dolayı çok mutluyum.”

Sensorium firmasının sanat direktörü Sasha Tityanko ise, “Black Coffee, PRISM’deki performansları sayesinde tüm dünyadaki takipçileriyle daha derin bağlar inşa etme fırsatı yakalayabilecek. Bu iş birliği, sunulacak araçlarla Black Coffee’nin yaratıcılığını da destekliyor olacak ve sanatçı böylece gerçek dünyadaki kurallardan arınmış şekilde şovlarını icra edebilecek” dedi.

Sensorium’un projedeki ortağı The Night League şirketinin CEO’su Yann Pissenem, PRISM için sanatçı seçim prosedürlerinden bahsettiği açıklamasında, “Black Coffee’nin müzikal stilini ve kitlesiyle kendine has iletişim biçimini kesinlikle görmezden gelemezdik” diye konuştu.

2021’in ilk yarısında başlaması planlanan PRISM şovlarıyla ilgili detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...