Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Amazingblaze ‘Starlight’ ile techno ve trance elementlerini birleştiriyor

No Mercy etiketiyle çıkan projede üç solo çalışma ve DJ Reiz imzalı bir remiks bulunuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Şubat 2024
Amazingblaze ‘Starlight’ ile techno ve trance elementlerini birleştiriyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amazingblaze, yeni kısaçalar albümü “Starlight” ile keskin techno ve trance elementlerinin etkileyici bir bileşimini sunuyor.

“Blazeboys” ile başlayarak acid techno'nun ayırt edici ses öğeleri ile 90'lara saygı duruşunda bulunan çalışma, dur durak bilmeyen techno ritimleri silsilesini “Smoking Lessons” parçası ile sürdürüyor. Dans pistini coşkulu zirvelere taşımak için tasarlanmış hardstyle techno türündeki parçayı, kısaçalara ismini veren, dinleyicileri kozmik yükseliklere taşıyan saf trance yolculuğu ile etkileyici bir dinleme deneyimi sunan “Starlight” takip ederken, albümün kapanışı tempoyu daha da yukarılara taşıyan “Starlight”ın DJ Reiz remiksi ile geliyor.

Seslerin gizemli titreşimlerinden her zaman büyülenen bir prodüktör olan Amazingblaze, çeşitli müzik gruplardaki denemelerinin ardından elektronik müzik prodüksiyonuna yönelme kararı aldı ve bir süre sonra mentoru olacak BMB Spacekid ile tanıştı. Birkaç yılın ardından, Ismus ve TX Records gibi Berlin etiketleri altında iki güçlü kısaçalar yayımlayarak kariyerine sağlam bir başlangıç yaptı. Daha sonra “Stratosphere” parçası ile 2022'de Charlotte de Witte'in dikkatini çeken Amazingblaze, aynı yıl KNTXT’te “Venture” kısaçalarını çıkardı ve kısa sürede viral olup büyük ilgi gördü.

Techno sahnesinde giderek daha fazla manevra alanı kazanan Amazingblaze’in üç solo parça ve bir remiksten oluşan “Starlight” projesini aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...