Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amazon Music’ten “Kendi DJ’ini Seç” özelliği

Yeni özellikle gelen çalma listeleri DJ’ler tarafından oluşturuluyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: PATRICK BEAUDRY
  • 2 Ocak 2020
Amazon Music’ten “Kendi DJ’ini Seç” özelliği

Amazon Music, “Kendi DJ’ini Seç” adlı yeni platformunu tanıttı. DJ mikslerini ve canlı setleri dinleme alışkanlığına yeni bir alternatif getirme amacı güden Amazon, Spotify’daki sanatçı radyolarına benzer bir yol izliyor ancak bir farkla. Amazon’un “Kendi DJ’ini Seç” platformunda çalma listeleri DJ’lerin bizzat kendileri tarafından oluşturuluyor.

Çalma listesiyle Amazon’un yeni platformuna katkıda bulunan Diplo, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu parçalar bu yıl çıkardığım favori parçalarımın yanı sıra setlerimde çokça yer verdiğim müzik yapımlarını, sevdiğim sanatçıların ve arkadaşlarımın hoşuma giden orijinal ve remiks çalışmalarını içeriyor” ifadelerini kullandı.

Aralarında The Chainsmokers, Diplo, Fatboy Slim, Alesso (haber görselindeki), Jax Jones, Lost Frequencies, Marshmello, Eli & Fur, Charlotte de Witte ve Alison Wonderland’in bulunduğu sanatçıların seçkilerinden oluşan şimdilik 24 çalma listesini bünyesinde barındıran özellik, olabildiğince fazla tarzda listeler yaratarak geniş çapta dinleyici kitlesine hitap etmeyi amaçlıyor. Platformdaki çalma listelerini Amazon Music Unlimited veya Amazon Music HD üyeliği bulunan müzikseverler dinleyebilecek.

Şu ana kadar eklenen 24 çalma listesini burada görebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...