Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Amsterdam Dance Event 2022 ilk etap sanatçılarını duyurdu

19-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik, 200 ayrı mekana sahip

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Temmuz 2022
Amsterdam Dance Event 2022 ilk etap sanatçılarını duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amsterdam Dance Event (ADE), 2022 etkinlik programındaki ilk etap sanatçıları duyurdu.

Etkinlikte sahne alacak sanatçılardan bazıları; Jayda G, Paula Temple, The Blessed Madonna, Hector Oaks, DJ Stingray, Fatima Hajji, Nils Frahm, Shinedoe, Courtesy ve Flava D.

Bu sene 19-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek ADE, sektöre ses getiren elektronik müzik konferans festivallerinden. Bridges for Music'in düzenlediği etlinlikte amaç, Güney Afrika'nın ihmal edilmiş genç yeteneklerine eğitim imkanı sunmak. Ukrayna'da meydana gelen savaşla birlikte bu yıl yardımlar, Select Love ortaklığı ile mültecilere adanacak.

Programda öne çıkan isimler; Blawan, Paula Temple, Flava D, Jamie Jones, HAAİ, Logic 1000, Martin Garrix, Afta Cincity, Tiesto ve Fumiya Tanaka.

Covid-19 nedeniyle 2020'de iptal edilip 2021 senesinde sınırlandırılan etkinlikleri takiben hikayenin sonuna geldikleri inancında olan ekip, kapsamlarını daraltmak durumunda kalmıştı. ADE için bu sezon, 2019'dan bu yana bir ilk olacak.

Amsterdam'ın dört bir yanında hayat bulacak etkinlik, 200'ün üzerinde mekana ev sahipliği yapacak. Beş gün sürecek programa sanat ve kültür söyleşileri, DJ atölyeleri ve daha fazlası dahil.

Etkinlik detay ve biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...