Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Avangart Tabldot 9 Temmuz’da Lefkoşa’da

Eternity Events sunumuyla gerekleşecek etkinlik, geçmişi 17’nci yüzyıla uzanan Kumarcılar Hanı’nın tarihi atmosferinde katılımcılarını ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Temmuz 2022
Avangart Tabldot 9 Temmuz’da Lefkoşa’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Uzun bir dönem boyunca bireysel olarak müzik yaptıktan sonra 2016 yılında bir araya gelen, Ata Günay, Aytek Erdem ve Semih Ergun'dan oluşan Avangart Tabldot üçlüsü, 9 Temmuz Cumartesi günü Lefkoşa’daki müzik tutkunlarının karşısında olacak.

Afro ve disco stillerini öne çıkardıkları stilleriyle tanıdığımız başarılı üçlü, yaratıcı yolculuklarındaki çokdisiplinli arka planlarını DJ’lik kariyerlerinin yanı sıra prodüksiyonlarına da yansıtıyor. Berlin merkezli Vinyl on Demand plak şirketinden çıkan ve Marc Gonen ile ortak yapım bir proje de içeren iki parçalık “Baladi” isimli kısaçalar albümleriyle beğeni toplayan Avangart Tabldot, devamında yine Berlin merkezli bir müzik şirketi olan, Frankey & Sandrino’nun kurucusu olduğu Sum Over Histories etiketiyle yayımlanan “Path Integral V” derlemesinde “Chemicals” parçasıyla yer bulmuştu.

9 Temmuz Cumartesi günü Lefkoşa Kumarcılar Hanı’nın tarihi dokusuyla bütünleşecek müzik deneyiminde katılımcılar ayrıca Cruze’u (Mehmet Kuruz) da dinleme fırsatı elde edecek. Kıbrıslı DJ/prodüktör Cruze son olarak “Visionary” adlı teklisini müzikseverlerle paylaşmıştı.

9 Temmuz Cumartesi Eternity Events sunumuyla hayat bulacak etkinlik için rezervasyon yaptırmak isteyen okurlarımız, 0548 820 9104 nolu telefondan ayrıntılı bilgi edinebilir.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...