Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
VİDEO

Andrea Oliva Aftermovie

Mixmag Türkiye ikinci etkinliğinde Andrea Oliva'yı ağırladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Mart 2019

Geçtiğimiz yıllarda Mixmag’in ünlü serisi "The Lab"in de özel konuklarından biri olan Andrea Oliva, Mixmag Türkiye etkinlik serisi kapsamında 21 Şubat’ta Zorlu PSM Studio’da müzikseverler ile buluşmuştu.

Doğduğu İsviçre’de Terminus ve Pravda gibi kulüplerdeki performanslarıyla ününü ilk önce Avrupa’ya daha sonrasında ise İbiza’ya taşıyan Oliva, 2004’ten itibaren kendine has stiliyle underground partilerin vazgeçilmeyen isimlerinden biri haline geldi. 2013’te Ushuaia’nın prömiyer parti konseptlerinden olan İbiza’daki ANTS’ın bugün Miami’den Dubai’ye, Meksika’dan Arjantin’e ve Hırvatistan’dan İngiltere’ye kadar ulaşmasında en büyük rolü üstlenen isim, Berghain’dan Coachella’ya, oradan da Tomorrowland’e uzanan yolculuğunda dünyanın her noktasında müziğini kitlelere ulaştırmayı başarabildi.

21 Şubat'tan geriye kalanları tekrardan hatırlamak adına sizler için aftermovie hazırladık. Zorlu Studio’ya gelerek ikinci gecemizde bizleri yalnız bırakmayan ve enerjileriyle dans pistine güç katan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Kısa sürede yeniden görüşmek üzere.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...