Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Annie Mac’in BBC Radio 1’daki son programını dinleyin

Tecrübeli DJ’in son ‘Dance Party’ şovu duygusal anlara sahne oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Ağustos 2021
Annie Mac’in BBC Radio 1’daki son programını dinleyin

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dans müziği endüstrisinin en sempatik yüzlerinden biri olan İrlandalı DJ Annie Mac, 17 yıllık BBC Radio 1 kariyerindeki son radyo şovunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

BBC’deki profesyonel kariyerine 2002 yılında yayın asistanı olarak başlayan Annie Mac, 2004 yılında ilk radyo şovuna başladı. İlk etapta Perşembe günleri olan yayın daha sonra Cuma gününe alınarak Radio 1 dinleyicilerini geceye ve hafta sonunun enerjisine ısıtan bir radyo şovu olarak istikrarlı şekilde devam etti. Mac ayrıca hafta içi günleri 18:00 - 20:00 saatleri arası Future Sounds programının da sunuculuğunu yaptı.

Sunucu, Nisan ayında ailesine ve edebiyat kariyerine daha fazla vakit ayırmak amacıyla Radio 1’daki görevine yakında son vereceğini açıklamıştı. Tecrübeli DJ’in son “Dance Party” şovunda Wankelmut’un “My Head is a Jungle”, Yeah Yeah Yeah’ın “Heads Will Roll”, Tensnake’in “Coma Cat”, Mella Dee’nin “Warehouse Disco Tool” ve kendisi için tüm zamanların favorisi olan DJ Rolando’nun “Knights of the Jaguar” dahil kült parçalara yer verdi.

Mac, yayının bitimine doğru, “Söylemeyi atladığım bir şey var… 43 yaşında bir kadın olarak şunu ifade etmeliyim ki hayat kısa. Gerçekten ama gerçekten hızlı geçiyor. Müziği seviyorsanız kalkın ayağa ve dans edin” sözlerini sarf etti ve duygusal anlar yaşattı.

BBC Radio 1’daki son “Dance Party” yayınını dinlemek için bu sayfayı ziyaret edin.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...