Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Anz, prodüksiyonlarının yer aldığı dub miks paylaştı

Sanatçının her yıl paylaştığı miksin 2020 versiyonunda yaklaşık 1,5 saatlik orijinal yapım yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Haziran 2020
Anz, prodüksiyonlarının yer aldığı dub miks paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Anz, her yıl yayınladığı “dubs production mix” serisine bir yenisini ekledi.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan yeni mikste sanatçının geride bıraktığımız birkaç ay içinde hazırladığı, yaklaşık 1,5 saatlik zaman dilimini kaplayan 35 parça dinleyiciye sunuluyor.

Hardcore techno, jungle ve dubstep dahil çeşitli tarzlara dokunan prodüksiyonların yer aldığı mikste her geçen dakika birbirinden benzersiz bir dinleme deneyimi ortaya çıkarıyor.

Çalışmanın hazırlık sürecinin nasıl geliştiğiyle ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Anz, “Bunu gerçekleştirebilmek için ilk başta 40 parça yapmak için kendime hedef koymuştum ve nihayetinde 74 parça ortaya çıktı” dedi. Müzik üretme sürecinin deneme-yanılma etrafında şekillendiğini belirten sanatçı, sonuca ulaşmayan projeleri muhafaza edip belli bir vakit geçtikten sonra üzerinde tekrar çalışmanın inanılmaz sonuçlar doğurabildiğini kaydederek bunu herkese önerdiğini söyledi.

Anz son olarak R&S Records’ın sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla çıkardığı “In Order To Care” derleme albümüne bir parçasıyla katkı sağlamıştı.

Anz’ın yeni prodüksiyonlarından oluşan miksini aşağıda dinleyebilirsiniz.

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...