Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Armin van Buuren, ASOT Ibiza albümünden 'Cosmos' teklisini çıkardı

Hollandalı süperstar 'Cosmos' parçasında Romanya'nın yetenekli sesi Alexandra Badoi ile çalıştı

  • ONUR ATEŞ
  • 3 Ağustos 2019
Armin van Buuren, ASOT Ibiza albümünden 'Cosmos' teklisini çıkardı

Armin van Buuren, A State of Trance miks albüm serisine eklediği ve 16 Ağustos'ta çıkması beklenen 'A State of Trance, Ibiza 2019'da yer alan 'Cosmos' parçasını albüm çıkmadan dinleyicileriyle paylaştı. 16 Ağustos'ta çıkacak ASOT Ibiza albümü, van Buuren'in seçkilerinden oluşan toplam 44 yapımdan oluşuyor.

'Cosmos', Alexandra Badoi'nin ana dili Romence seslendirdiği çok özel bir şarkı olarak trance müzik severlerin beğenisini kazandı. Badoi, Hollandalı prodüktörle ortak çalışmasıyla ilgili olarak, "Armin van Buuren ile ortak bir projede çalışmak benim için bir hayalin gerçekleşmesi. Şarkının sözleri ana dilim olan Romence yazılıp seslendildi. Proje tamamlanınca müziğin evrensel bir dil olduğuna olan inancım iyice kuvvetlendi. Şarkının yapım aşamasında yalnızca dinleyicilerle aramızdaki katıksız duygu paylaşımını önemsedik, bunu gerçekleştirmeyi misyon edindik. Kendisiyle çalışma fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum, çevremde bana destek olan herkese minnettarım" ifadelerini kullandı.

Armin van Buuren son olarak 1-4 Ağustos tarihleri arasında Romanya'da organize edilen UNTOLD Festival'in resmi müziğini yapmıştı. Prodüktör Avian Grays ve vokalist Jordan Shaw'un katkılarıyla ortaya çıkan 'Something Real' 12 Temmuz'da çıkmıştı.

'A State of Trance' albüm serisiyle 2004 yılından beri trend belirleyen bir konuma sahip Armin van Buuren yeni çalışması 'Cosmos'ta Rising Star alias'ını öne çıkardı. Alexandra Badoi'nin sesiyle katkı sunduğu 'Cosmos'u bu bağlantı aracılığıyla dinleyip satın alabilirsiniz.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...