Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Hot Since 82'dan yeni albüm: '8-track'

Albümün tüm gelirleri mental sağlıkla mücadele eden 'Mind' kurumuna bağışlanacak

  • Furkan Kılıçaslan
  • 30 Temmuz 2019
Hot Since 82'dan yeni albüm: '8-track'

Hot Since 82'nun iki yıldır üzerinde çalıştığı '8-track' adlı albümü geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Yoğun tur takviminin arasına albüm sıkıştırmayı başaran sanatçının prodüksiyon anlamında en iyi işlerinden birine imza attığını söylemek mümkün. DJ setlerine de yön veren bir yapıya sahip olan albüm, house ve teknoyu etkileyici bir biçimde harmanlarken, hem kulüplerde çalınabilecek hem de günlük hayatta dinlenebilecek eserler sunuyor.

Albümün tüm gelirleri ise mental sağlıkla mücadele eden 'Mind' adlı kuruluşa bağışlanacak. Albüm hakkında konuşan sanatçı, ''Bu albümden edilen gelirler mental sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalanların yalnız hissetmemesi için destek sağlayan 'Mind' kuruluşuna gidecek. Bunun böyle olması benim için çok anlamlıydı, çünkü çok yakın bir arkadaşımı kısa bir süre önce bu yüzden kaybettim'' dedi.

Trance elementlerinin vokal kesitleri ve house altyapısı ile buluştuğu 'Vapours' ile başlayan albüm, 'Tilted' parçasından yönünü değiştirerek dinleyenleri 90'lı yıllardaki Italo House akımına götürüyor. Jem Cooke'un vokalleriyle eşlik ettiği üç parçadan biri olan 'Buggin' daha önce müzikseverlerle buluşmuştu.

Hot Since 82, '8-track' albümünün yanı sıra bu yıl Resistance Ibiza'daki resident şovlarıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftaki açılış partisinde yer alan sanatçı, bu hafta da Carl Cox, Jamie Jones, Loco Dice, Charlotte de Witte gibi isimlerle sahneyi paylaşıyor olacak.

Albümün tamamını buradan dinleyebilirsiniz.

Spotify '#Arşiv' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...