Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Art With Me Miami’deki ilk festivalini açıkladı

Müzik, sanat ve zinde yaşam aktiviteleri 26-28 Kasım 2021 tarihleri arasında

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: PHOEBE MONTAGUE
  • 19 Eylül 2021
Art With Me Miami’deki ilk festivalini açıkladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Müzik, sanat ve zinde yaşam etkinliklerini bir araya getiren Art With Me festivali, 26-28 Kasım 2021 tarihleri arasında rotasını ilk kez Miami’ye çeviriyor.

Zinde yaşama yönelik çeşitli atölye programlarının yanı sıra yerli ve uluslararası tatların öne çıkacağı gastronomi buluşmaları, görsel enstalasyonlar, fotoğraf sergileri, ekolojik farkındalıkla ilgili konuşmalar, çocuklara yönelik özel programlar ve zihin açıcı pek çok konuşma ve panel, Art With Me’nin Miami buluşmasını farklı kılan detaylar.

Tüm bunların yanı sıra elbette müzik de olmaz olmaz. Festivalin duyurusu yapılan ilk etap sanatçı ve sahne kadrosunda Sublime With Rome, Lee Burridge Presenting All Day I Dream, Cultura Profética, Tycho: ISO50, Amémé, Apache, Behrouz, Birds of Mind, Bobi Stevkovski, Delíc, Elephant Heart, Facundo Mohrr, Ghostly Kisses, Isaiah Martin, Kaz James, MAGA, Matt Caines, Oceanvs Orientalis, Ricoloop, Rodriguez Jr (Live), SAVAGE & SHĒ (Live), SIS & The Solo Ensemble (Live), White Cliffs ve YokoO yer alıyor.

Festivalde ayrıca görsel sanatçılar Daniel Popper, Kate Raudenbush, Carlito Dalceggio ve Laura Kimpton’ın çalışmaları da gösterilecek.

Art With Me hakkında daha fazla detay ve biletler için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...