Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ARTY ‘Kingdom’ teklisiyle rock ve dans müziğini harmanlıyor

Conrad Sewell’ın vokalleriyle katkı sunduğu tekli Armada Music’ten çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Mayıs 2020
ARTY ‘Kingdom’ teklisiyle rock ve dans müziğini harmanlıyor

From Russia With Love Vol. 1” kısaçalar albümüyle 2020’ye hızlı bir giriş yapan, Rusya’nın önde gelen elektronik müzik sanatçılarından ARTY (Artem Stolyarov) yepyeni bir tekli piyasaya çıkardı.

Rock ve dans müziğinin etkili bir biçimde bütünleştiği “Kingdom” adlı teklide Stolyarov, Avustralyalı şarkıcı ve söz yazarı Conrad Sewell ile birlikte çalıştı. Çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan ARTY, “Şimdiye kadar üzerinde çalıştığım parçalar arasında ‘Kingdom’ en fazla zaman harcadığım çalışma oldu. Şarkıyı Conrad Sewell ve Michael Jade ile birlikte 2013 yılında yazmıştık. Uyandırdığı hissiyat karşısında nutkum tutulmuştu. Altı yıl boyunca belki de sekiz farklı versiyon üzerinde çalıştım; sonuncusuna kadar projeyi bitirdiğimi sandığım her seferinde aslında prodüksiyonum Conrad’ın coşkulu sesinin seviyesine yaklaşamamıştı. Tam vazgeçmek üzereydim ki birdenbire bu projeyi bitirmem gerektiğini kendi kendime telkin ettim ve bir gece içinde beni tatmin eden noktaya ulaştırdım. Bu sebeple bu parça benim için çok ama çok özel” dedi.

Vokalist Sewell ise, “Bu şarkıyı yazdığımız gün sanki dün gibi. ARTY, Michael ve ben Universal Stüdyoları’ndaydık. ARTY ile henüz yeni tanışmıştık. Michael ile daha önce de pek çok şarkı yazdığımız için ARTY ile olan projemize onun da dahil olmasını isteyerek daha fazla türe dokunmayı hedefledik. Marş niteliğinde coşkulu bir şarkı ortaya çıkarmak istiyorduk üçümüz de. ARTY, Michael ile yazdığımız şarkının nakaratı üzerine çalışmaya başladı ve nihayetinde bugün dinlediğiniz o muhteşem şarkı ortaya çıkmış oldu. ‘Kingdom’, hayallerimizin peşini asla bırakmamamız, hayatın kısa olduğunun bilincinde olmamız ve içinde bulunduğumuz günlerin kıymetini bilmemiz gerektiği mesajını taşıyan özel bir şarkı” açıklamasında bulundu.

Armada Music etiketiyle piyasaya çıkan "Kingdom" teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...