Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Armin van Buuren 2020’deki ilk teklisinde Brennan Heart ile birlikte çalıştı

Andreas Moe’nun vokalde yer aldığı ‘All On Me’ adlı tekli bugün müzikseverlerle buluştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Nisan 2020
Armin van Buuren 2020’deki ilk teklisinde Brennan Heart ile birlikte çalıştı

7’nci stüdyo albümü “Balance” ve birçok yeni teklisi ile muhteşem bir 2019 yılını geride bırakan Armin van Buuren, 2020’deki ilk teklisini dinleyicileriyle buluşturdu.

Hardstyle türünün önde gelen DJ/prodüktörlerinden Brennan Heart ile ilk kez stüdyodaki güçlerini birleştiren Armin van Buuren, “All On Me” adlı yılın ilk teklisinin vokallerinde şarkıcı/söz yazarı Andreas Moe ile birlikte çalıştı.

Yeni çalışması ile ilgili açıklamalarda bulunan Armin van Buuren, “Farklı stil ve tarzlarda kendini ifade eden böylesine bir sanatçı ile ortak bir çalışma içinde olmak benim için tarif edilemez bir mutluluk. Müziği daha çok öğrenmek, bir sanatçı olarak gelişim göstermeye hiç ara vermeden devam etmek için muhteşem bir yol. Sadece yıllardır yaptığı müziğin sıkı bir takipçisi olmam nedeniyle değil, aynı zamanda müziğe karşı içten gelen sıra dışı bakış açısı ve şimdiye dek başardığı pek çok şey nedeniyle Brennan Heart ile birlikte çalışmaktan çok zevk aldım. Stüdyoda onunla birlikte çalışırken çok şey öğrendim ve ortaya çıkan sonuçtan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Brennan Heart ise, “Armin’i Rising Star projesiyle birlikte 1999’dan beri takip ediyorum; trance türündeki yaklaşımı ve tarzı, müzik prodüksiyonuna başlama kararı almamda çok etkili olmuştu. Son birkaç yıl içinde Armin setlerini eskisine kıyasla daha sık şekilde hardstyle parçalarla bitirmeye başladı ve birçok büyük etkinlikte karşılaşmaya başladık. İlk olarak ‘Blah Blah Blah’ parçasına remiks yaptım, daha sonra Andreas Moe ile bir ortak çalışma gündeme gelince derhal bu çalışmada Armin van Buuren ile birlikte çalışmam gerektiğini hissettim. Tekli, birbirinden farklı ses ve stillerin müthiş bir bileşimini sunuyor, ortaya çıkan sonuçtan dolayı gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Armada Music etiketiyle çıkan “All On Me”yi aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...