Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Berghain, büyük yeni yıl partisinin tüm isimlerini paylaştı

Marcel Dettmann, Avalon Emerson, Midland ve çok daha fazlası Berghain'ın dört katında sahne alacak

  • OZAN TEZVARAN
  • 26 Aralık 2019
Berghain, büyük yeni yıl partisinin tüm isimlerini paylaştı

Berghain’ın yıllık maratonu Silvester New Year’s etkinliğinin isimleri açıklandı.

Çarşamba günü 01.00‘da başlayacak etkinlik kulübün dört katında, canlı performans ve DJ setlerle 3 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

Berghain katının, parti boyunca Marcel Dettmann, Dr. Rubinstein, Volvox, Barker, Luke Slater ve Kobosil'e ev sahipliği yapacağı açıklanırken; Avalon Emerson, Gerd Janson, Jennifer Cardini, Steffi, Roi Perez, Ryan Elliott ve b2b performans serigleyecek Tama Sumo ile Lakuti'nin Panorama Bar'da sahne alacağı da onaylandı.

Lab.oratory olarak da bilinen XXX-Floor, Midland, Paramida, IF, Soundstream ve Skatebård'a ev sahipliği yaparken, Elektroakustischer Salon'da Rødhåd, Valentino Mora ve Rabih Beaini, Alessandro Adriani ve I: Cube DJ ve canlı performansları ile yer alacak.

Silvester etkinliğinde yer alan Berghain resident DJ’lerinden Phase Fatale, yakın zamanda Ostgut Ton'da yayımlanacak yeni bir albüm de duyurmuştu.

Aurora Halal, Marcel Dettmann, Cerrah, Steffi, Tama Sumo ve daha birçok isimle 15. doğum gününü de bu ay kutlayan Berghain, tekno camiasının gözlerini üzerine çekmeye devam ediyor.

Silvester Klubnacht etkinliğine ilişkin detaylara buradan erişebilirsiniz.

'Dünyanın Ritmi' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Ozan Tezvaran'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...