Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Boys Noize Bu Cumartesi İstanbul'da

Boys Noize, Münih performansının hemen ardından 23 Şubat Cumartesi Zorlu PSM'de

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Şubat 2019
Boys Noize Bu Cumartesi İstanbul'da

Alman prodüktör/DJ Boys Noize (Alexander Ridha), Ekim 2018'de başlattığı ABD turu kapsamında Austin, Chicago ve Utah şovlarıyla 2019 yılına başlangıç yapmış, yeni yıldaki etkinlik programını Barcelona, Madrid ve son olarak 16 Şubat'ta Münih ile devam ettirmişti. Dünyanın en seçkin DJ’lerinden biri olarak gösterilen sanatçının bu yılki yedinci durağı İstanbul.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 23 Şubat'ta gerçekleşecek etkinlikte Boys Noize'a techno sahnesinin iddialı figürlerinden New York doğumlu vokalist ve prodüktör Louisahhh, Carl Cox’un en yeni keşiflerinden Raito ve seçkin setleriyle dikkatleri üzerine çeken Deniz Kabu eşlik edecek.

Sahnedeki olağanüstü performansı ve enerjisi ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan, kariyeri boyunca üç albüm ile sayısız tekli ve remikse imza atan, Depeche Mode, Daft Punk, Gesaffelstein, Snoop Dogg ve daha pek çok isimle ortak çalışmalar üreten Berlinli DJ Boys Noize, Mixmag'in ünlü serisi 'The Lab'in 2014'te Londra, 2016'da ise New York'taki konuklarından biriydi.

23 Şubat’ta Zorlu PSM ana sahnesinde gerçekleşecek etkinliğin biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...