Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Catz n' Dogz ve James Yuill'in 'There' Şarkısına TERR Dokunuşu

M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan'da İstanbul'da çalacak olan Brezilyalı sanatçı TERR'den dikkat çeken remiks

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: GUSTAVO MARX
  • 18 Nisan 2019
Catz n' Dogz ve James Yuill'in 'There' Şarkısına TERR Dokunuşu

Have You Ever, Dust, Neuromancer ve Multiverse gibi dikkat uyandıran yapımlarıyla 2016'dan itibaren ivme kazanan çıkışını gözlemlediğimiz Brezilya asıllı DJ/prodüktör TERR'in, Catz n' Dogz ve James Yuill imzası taşıyan 'There' parçasına yaptığı remiks yayımlandı. M Music Presents etkinlik günlerinin 27 Nisan'da Module İstanbul'daki programında Türkiye'deki elektronik müzik severlerle buluşacak olan sanatçının Grzegorz Demianczuk ve Wojciech Taranczuk ikilisinden oluşan Catz n' Dogz ve vokalist James Yuill imzalı şarkıya yapacağı remiks dikkatle bekleniyordu.

Profesyonel müzik çalışmalarını Berlin ve Barcelona'da sürdüren TERR, Brezilya’nın Belo Horizonte şehrinde büyüyen DJ\prodüktör Daniela Caldellas’ın 2016’da techno, elektro ve house müziği elektro-fütüristik dokular ve analog seslerle harmanladığı projesi olarak ortaya çıktı. Müziğe farklı punk gruplarında gitar çalarak başlayan Caldellas, 19 yaşında arkadaşlarından kendisine ‘bilgisayar müziği’ öğretmelerini isteyerek elektronik müzik prodüksiyonuna geçiş yaptı.

Yakın zamanda Shall Ocin ve Daniel Watts ile kendi plak şirketleri Clash Lion’ı
kuran Caldellas, 2018’de Permanent Vacation ve Correspondant’tan iki ilgi çekici kısaçalar albüm çıkarmıştı.

TERR remiksi de içeren 'There' adlı kısaçalar albüm ayrıca Michael Mayer'in biri vokalli biri enstrümantal olmak üzere iki remiks çalışmasını da içeriyor. Pets Recordings etiketiyle çıkan kısaçalarda yer alan TERR imzalı remiksi aşağıda dinleyebilir, tüm EP içeriğine buradan ulaşabilirsiniz.

TERR, 27 Nisan'da İstanbul Module'de M Music Presents etkinlikleri kapsamında sahne alacak. Gecede ayrıca Frank Wiedemann, Murat Uncuoğlu, Volkan Gündüz ve MFY de performans sergileyecek. Detaylı bilgi için M Music Presents'in internet sayfasını ziyaret edebilir, biletleri bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...