Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

CEAUS, ‘Horizon’ ile Anjunadeep'e imzalayan en genç sanatçı unvanını aldı

‘Anjunadeep Explorations’ derleme serisinin 23. kürasyonu, vokalde Keilimei’nin katkı sunduğu CEAUS ve Chris Luno ortak yapım parçası ‘Horizon’ ile başlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Ağustos 2023
CEAUS, ‘Horizon’ ile Anjunadeep'e imzalayan en genç sanatçı unvanını aldı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul'da sürdüren prodüktör, canlı performans sanatçısı ve DJ CEAUS (Demir Yurdabayrak), yeni yayımlanan ortak yapım parçası ‘Horizon’ ile Londra merkezli Anjunadeep plak şirketi ile anlaşma imzalayan en genç sanatçı oldu.

Anjunadeep Explorations derleme serisi 23. kürasyonu ile geri döndü. Dünya çapındaki elektronik müzik sahnesinden yükselen yetenekleri öne çıkaran seri, daha önce Marsh, Simon Doty, Luttrell ve CRi gibi pek çok sevilen Anjunadeep sanatçısının kariyerinde önemli rol oynamıştı.

Sekiz parçalık derleme, Paris merkezli şarkıcı Keilimei’nin büyüleyici vokalleri ile CEAUS ve Alman prodüktör Chris Luno arasındaki etkileyici iş birliği olan ‘Horizon’ ile başlıyor.

Çalışma, Chris Luno’nun Lane 8’in This Never Happened plak şirketi üzerindeki son projesi ‘Those Days’i takip ediyor. Sanatçı daha önce Diplo, Gordon City ve Claptone’dan destek almış, Tube & Berger ile iş birliği yapmış ve 2020 yılında popüler YouTube miks serisini başlattığından beri YouTube kanalında 35 milyondan fazla görüntülenme elde etmişti. Henüz 19 yaşındaki CEAUS ise Nora En Pure’un müzik şirketi Purified Records ve Colorized’dan çıkan projeleriyle şimdiden etki yaratan bir ilerleyişe sahip.

CEAUS, Anjunadeep ile 3 yıl önce sadece 16 yaşındayken anlaşma imzaladı ve ‘Horizon’ parçası uzun bir bekleyişin ardından nihayet yayımlandı.

CEAUS, Mixmag Türkiye'ye yaptığı açıklamada, eylül ayında Purified Records’dan bir kısaçalar çıkaracağını, ekimde Colorized’da bir projesinin yayımlanacağını ve bu arada Anjunadeep'ten çıkacak başka projeleri üzerinde de çalışmaya devam ettiğini söyledi. Sanatçı ayrıca 24 Ağustos’ta plak şirketinin Anjunadeep Edition yayın serisine setiyle konuk olacağı bilgisini de paylaştı.

'Horizon’ parçasını aşağıda dinleyebilir, buradan derlemedeki tüm parçaları inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...