Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Chris Avantgarde 12 Temmuz’da La Nouba şovu ile ilk kez Kuzey Kıbrıs’ta

La Nouba ve Ecorche sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Vomee ve Duvas sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Temmuz 2024
Chris Avantgarde 12 Temmuz’da La Nouba şovu ile ilk kez Kuzey Kıbrıs’ta

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve besteci Chris Avantgarde, 12 Temmuz Cuma günü Kuzey Kıbrıs’taki ilk performansı kapsamında La Nouba’da sahne alıyor.

İlk prodüksiyonları 2011 yılına uzansa da 2022 yılında muhteşem bir çıkış yapan sanatçı, son iki yılı aşkın sürede Tale Of Us’un prestijli Afterlife plak şirketinde en çok satan 2. sanatçı olmasının yanı sıra Beatport’ta en çok satan 5 melodic techno sanatçısından biri olma unvanını kazandı. Anyma iş birliğiyle müzikseverlere sunduğu “Consciousness” ve “Eternity” gibi güçlü yapımlarla dünya sahnelerindeki viralitenin standartlarını belirleyen bir figüre dönüşen Chris Avantgarde; The Prodigy, Billie Eilish ve Nina Simone gibi sanatçılar için resmi remiks çalışmalarında bulundu ve çok yönlü özelliklerinin bir göstergesi olarak DARK, Lucifer, Ragnarok, Sicario 2, Birds of Prey gibi popüler TV yapımlarının ve çeşitli filmlerin müziklerinde kendisini göstererek HBO, Netflix, Starz, Toyota ve Xbox gibi eğlence, medya ve endüstri dünyasının önde gelen oluşumlarıyla ortak projeler içinde yer aldı.

La Nouba ve Ecorche sunumuyla gerçekleşecek etkinlik, konsepti İstanbul, İbiza, Londra ve Las Vegas gibi dünyanın sembolik noktalarından ilham alarak oluşturulan La Nouba'da katılımcılarını ağırlayacak. Akdeniz'in muhteşem manzarasına sahip olan bir açık hava kulübü olan mekân, dünya çapında tanınan şarkıcılar ve DJ'lerle dolu sezon programındaki yaratıcı konseptinde büyüleyici sahne şovlarından gelişmiş akustik ses sistemine ve adanın en seçkin sushi hizmetine kadar her detayda katılımcılarına üstün bir deneyim sunuyor. Yaz boyunca uluslararası standartlarda performanslarla dolu bir program sunarak konuklarına unutamayacakları anlar yaşatan La Nouba, 2024 yaz sezonunda şu ana kadar Mahmut Orhan, Giolì & Assia, CamelPhat ve Korolova gibi dev isimleri sahnesinde konuk etti.

12 Temmuz Cuma günkü etkinlikte Chris Avantgarde’ye son dönemlerde adını sıkça söz ettiren, Adriatique, Camelphat, Tale Of Us, Kevin De Vries ve daha birçok ismin desteğini alan “Bring It Back” ve “On My Mind” parçalarının yaratıcısı Vomee ve KKTC'nin başarılı DJ/prodüktörlerinden Duvas eşlik edecek.

Etkinlik biletleri için bu sayfayı ziyaret edebilir, rezervasyonlar için aşağıdaki telefon numaraları ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

+90 539 105 15 15 / +90 539 105 17 17

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...