Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

İzmir’de bahar renklerinin egemen olduğu ahenkli buluşma: Cloud Nine Festival

Rafael Cerato, Felix Raphael, Verboten Berlin, Zigan Aldi, Umami, Evrim De Evrim, Ali Kuru ve daha fazlası keşif ve sürprizlerle dolu Cloud Nine Festival'da sahne alacak isimler arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Mayıs 2022
İzmir’de bahar renklerinin egemen olduğu ahenkli buluşma: Cloud Nine Festival

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İzmir, 14-15 Mayıs’ta 2 gün boyunca 2 ayrı sahnede unutulmayacak deneyimler sunmaya hazırlanan yepyeni bir müzik festivaline ev sahipliği yapacak.

EFFEKT sunumuyla Parc Ceremonie Güzelbahçe’de ilk kez düzenlenecek olan Cloud Nine Festival; müziğin, sanatın ve gastronominin en seçkin isimleriyle donatılmış keşif ve sürprizlerle dolu bir deneyim vaat ediyor.

Uluslararası ve yerel sahneden birçok DJ’in sahne alacağı festivalde Rafael Cerato, Felix Raphael, Verboten Berlin, Zigan Aldi, Umami, Evrim De Evrim, Ali Kuru ve Omerar Nanda’nın yanı sıra Adige, Analogdisko, Arman Berçin, Can Molti, Caner Uzuner, Ege Kalkan, Eighth Dimension, Damla Tek, Dear Friends, Disco’Zi, Dj Bey, Mikki Vargas, Okan Güven ile Yarkın Bora, müziğin akışına yön veren isimler olacak.

Çeşitli görsel şovlara da ayrıca ev sahipliği yapacak olan Cloud Nine Festival deneyiminde gastronomi, kişisel gelişim, yüz ve vücut boyama sanatı, oyun, dijital sanatlar ve NFT’ler, seramik ve sanat ürünleri alışveriş stantları gibi farklı aktiviteler alanda katılımcılar için hazır bulunacak.

“Unutmak istemeyeceğin her şeyi 2 güne sığdırdık” mottosuyla müzik ve sanat tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanan Cloud Nine Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi için Instagram sayfalarını inceleyebilir, biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

EFFEKT PRESENTS: CLOUD NINE FESTIVAL | 14-15 MAYIS, Parc CeremonIe Güzelbahçe

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...