Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Apple Music’teki DJ mikslerde Uzamsal Ses dönemi

Dolby Atmos destekli Uzamsal Ses teknolojisiyle buluşturulan yeni DJ miks serisi Jeff Mills ile başladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Nisan 2022
Apple Music’teki DJ mikslerde Uzamsal Ses dönemi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Apple Music, Dolby Atmos destekli Uzamsal Ses deneyimini platformdaki DJ mikslere taşımaya başladı.

Yeni One Mix serisinin ilk konuğu, Detroit techno’nun öncü figürü Jeff Mills oldu. Sanatçının Outer To Inner Atmosphere: The Escape Velocity Mix olarak isimlendirdiği bir saat uzunluğundaki miksi, dünyanın pek çok noktasındaki prodüktörlerin çalışmalarından 25 parçalık özel bir seçki.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Mills, hazırladığı miksin “üç boyutlu algılarını tetikleyerek dinleyicilerde Dünya’nın yer çekimi kuvvetini kırıp gezegeni terk etme fikrini uyandırma” amacını taşıdığını belirtti.

One Mix koleksiyonunda, aralarında India Jordan, Ash Lauryn, HAAi ve Lady Shaka’nın olduğu çeşitli sanatçılardan 15 Boiler Room performans kaydı da yer alıyor. Uzamsal Ses teknolojisiyle mikslenen kayıtlar, her ay Apple Music’e yükleniyor olacak.

Söz konusu adım, Apple Music’in dans müziğini ve bu türün temsilcileri olan sanatçıları daha fazla öne çıkarma hamlelerinin bir diğer yansıması oldu. Şirket geçtiğimiz sonbahar, prodüktörlere DJ mikslerde çalınan parçalarından kazanç elde ettirecek yeni bir teknoloji geliştirdiğini duyurmuştu.

One Mix koleksiyonundaki Jeff Mills miskini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...